André van Duin dinsdag centraal in De Wereld Draait Door

Foto: TROSHet tv-programma De Wereld Draait Door van Matthijs van Nieuwkerk staat dinsdagavond volledig in het teken van komiek André van Duin, die zijn 45-jarig jubileum viert. Voor de gelegenheid is Joop van den Ende de tafelheer van Van Nieuwkerk en schuiven er verschillende bekende collega’s aan om Van Duin, die ook te gast is, te feliciteren. Zo laten Bert Visscher, Edwin Evers, Ferry de Groot, Fluitsma & Van Tijn, Joke Bruijs en Ron Brandsteder hun favoriete Van Duin-fragment zien.

Verder doet Van Duin live in de studio Animal Crackers na en zingt hij nummers van zijn CD , die ter gelegenheid van dit jubileum wordt uitgebracht.

De Wereld Draait Door is dinsdag om 19.30 uur te zien op Nederland 3.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen