Winston en Renate krijgen nieuwe outfit van NET 5

Foto: SBS ElvinWinston Gerschtanowitz en Renate Verbaan zijn twee van de bekende Nederlanders die meewerken aan het nieuwe NET 5-programma Stylist van de Sterren. In deze programmaserie, die op woensdag 7 april van start gaat, strijden zes kandidaten om een baan als stylist bij modeketen Shoeby. Daarvoor moeten ze onder meer iedere week een bekende Nederlander stylen. Naast Renate en Winston, krijgen ook Do, Kim Pieters en Victoria Koblenko een metamorfose van de kandidaten.

Het programma Stylist van de Sterren, dat wordt gepresenteerd door Suzanne de Jong en stylist Bastiaan van Schaik, is een productie van Talpa. De zes kandidaten strijden niet alleen om een baan bij Shoeby, maar de winnaar mag ook Bastiaan van Schaik assisteren tijdens de komende Amsterdam International Fashion Week.

De vier vrouwelijke en twee mannelijke kandidaten moeten elke week een aantal opdrachten uitvoeren. Eén van de items is ‘BN’er zoekt stylist’, waarin ze op zoek gaan naar de perfecte outfit voor bekende Nederlanders. Van de drie setjes die de aankomende stylisten uitzoeken, pikt de BN’er in kwestie er één uit – die hij of zij ook echt bij een speciale gelegenheid zal dragen.

Daarnaast krijgen de kandidaten elke aflevering de opdracht nietsvermoedende voorbijgangers een metamorfose te geven. Bastiaan van Schaik velt samen met wisselende juryleden een eindoordeel, gebaseerd op het mode-inzicht, de creativiteit en de authenticiteit van de stylisten in spé.

Stylist van de Sterren is vanaf woensdag 7 april om 22.00 uur te zien op NET 5.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen