Wilfred Genee: ‘Johan Derksen gaat helemaal los’

Foto: Kastermans FotografieWilfred Genee weet niet wat er met zijn collega Johan Derksen aan de hand is. Derksen kwam in het nieuws, nadat hij vrijdag in Voetbal International op RTL 7 een schunnige opmerking over Linda de Mol maakte. “Het was wel leuk geweest als ze in bad spontaan zo’n grote harde kutscheet gelaten had“, zei Derksen. Genee: “Twee weken geleden begon hij ook al dat hij het met zijn vrouw op z’n hondjes deed, omdat hij er dan lekker bij kan blaffen. Dan denk je: wat gebeurt er met deze man?

De ‘kutscheet-opmerking’ ging Genee te ver. “Ik geloofde gewoon niet dat hij het zei. Ik zat wel stom te lachen erna. Maar ik kon me niet voorstellen dat hij het echt gezegd had. Ik kon het niet geloven ook dat hij het zei. Ik was in shock en dat ben ik eigenlijk nog steeds. Ik stond zaterdag onder de douche en ik kon me nog steeds niet voorstellen dat hij het gezegd had, ha ha. Toen heb ik de uitzending teruggekeken.

Ik sprak hem zondag even en toen zei hij zelf ook dat hij soms vergeet dat de camara’s aanstaan. We doen ook wel eens dingen in het land en dan gaat het wel eens verder, als er geen camera’s bij zijn. Maar hij vond het zelf ook te ver gaan.

Genee zegt geen goede vrienden te zijn met Derksen. “We hebben niet zoveel met elkaar. Het is nooit gespeeld. We hebben geen persoonlijk contact verder buiten de uitzending om. Hou het daar maar op“, vertelt hij op Radio 3FM.

De presentator is verbaasd over de schunnige opmerkingen van zijn collega. “Hij is 61. Dan houdt het toch wel een keertje op? Hij gaat de laatste tijd helemaal los.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen