BNN organiseert Nationale Hoerendag

Foto: BNNBNN heeft maandag 15 maart uitgeroepen tot ‘Nationale Hoerendag’. In Spuiten & Slikken op 14 maart en in het radioprogramma De Coen & Sander Show op 15 maart zal aandacht worden besteedt aan deze dag. “Een dag waarop hoeren in het hele land eindelijk een keer zelf verwend worden“, legt een zegsman van BNN uit. “Op de Nationale Hoerendag kunnen hoerenlopers, politici, buurtbewoners en vrienden hun waardering laten blijken in de vorm van een bloemetje.

BNN-presentatrice Zarayda Groenhart: “Het is natuurlijk belachelijk dat wij wel een Nationale Secretaressedag en een Nationale Vrijwillgersdag hebben, maar intussen onze dames van plezier gewoon in de kou laten staan. Op 15 maart krijgen deze vrouwen eindelijk het extraatje dat ze verdienen. Hoerenlopers, maak er gebruik van!

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen