Bonnie St. Claire en Viola Holt in Ranking the Stars

Bonnie St. Claire en Viola Holt zullen vanaf april hun opwachting maken in het nieuwe seizoen van Ranking the Stars met Paul de Leeuw. Dat heeft BNN woensdag bekendgemaakt. De Leeuw gaat een serie maken met sterren die ‘al eeuwen uit de picture, bezig met een heuse comeback of nooit weg geweest’ zijn. Ook Annie Schilder, Dries Roelvink, Hans van der Togt, Jody Bernal, John de Wolf, Joop Braakhekke, Manon Thomas en Sandra Reemer doen mee aan de nieuwe reeks.

Volgens Paul de Leeuw wordt de nieuwe Ranking the Stars een seizoen met ‘golden oldies’. “Dit zijn de sterren uit de tijd dat er nog maar twee zenders waren, we alles met de fiets deden en er slechts één bekende adoptiejongen in Nederland was: Jody Bernal. Ik heb er ongelooflijk veel zin in om met de Golden Oldies te gaan ranken!

Elke week krijgen de tien bekende Nederlanders vragen voor hun kiezen over zichzelf en over de andere deelnemende sterren. De sterren moeten een lijstje maken van één tot en met tien, waarin ze zichzelf en de anderen rangschikken. Dezelfde vraag is ook al gesteld aan een panel van honderd mensen. Degene die het best in staat is de mening van het panel in te schatten, wint het spel.

Ranking the Stars keert op vrijdag 16 april om 20.30 uur terug op Nederland 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen