Xander de Buisonjé wil meer televisiewerk

Foto: Ferenc LorchXander de Buisonjé hoopt dat hij na de nieuwe datingshow Zij Gelooft In Mij nog meer tv-programma’s presenteren. Hij heeft bijzonder genoten van de opnames van het NCRV-programma, waarin vanaf zondag ex-gedetineerden op zoek gaan naar een partner. “Op de dagen dat ik geen optredens heb, blijft er wat tijd over en het presenteren is me hartstikke goed bevallen“, zegt de zanger in Mikro Gids. Hij staat open voor een tweede serie Zij Gelooft In Mij. “En verder heb ik nog wat aanbiedingen lopen.

De Buisonjé heeft geen voorkeur voor een omroep. Wel voelt hij zich thuis op Nederland 3. “Ik doe de laatste tijd wel opvallend veel voor Nederland 3. Dit programma, De Vrienden van Amstel Live, Ranking the Stars, het Knoop Gala. Op de een of andere manier is Nederland 3 een zender die heel goed bij me past.

Zij Gelooft In Mij is zondag om 20.30 uur te zien op Nederland 3.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen