Battlefield Earth trapt Week van de Foute Film af

BNN, VARA en VPRO organiseren deze week op Nederland 3 de Week van de Foute Film. Hiermee vieren de omroepen het dertigjarig bestaan van The Golden Raspberry Awards, de prijzen die elk jaar worden vergeven aan de ‘slechtste’ films van het jaar. Zeven films die de afgelopen dertig jaar in de prijzen vielen, worden vanaf maandag uitgezonden op het derde publieke net. De VPRO trapt om 22.30 uur af met ‘Battlefield Earth’, waarin John Travolta een alien met dreadlocks speelt.

Travolta en Forest Whitaker willen liever niet herinnerd worden aan het sciencefiction epos Battlefield Earth. “Met een kop vol dreadlocks banen zij zich als reusachtige aliens over de aarde in het jaar 3000. Samen met Showgirls goed voor een record van 7 Razzies. En genomineerd voor Slechtste Film van het afgelopen decennium“, vertelt een zegsvrouw van de Publieke Omroep.

Andere films die deze week op het programma staan zijn Striptease (dinsdag om 20.30 uur), Under the Cherry Moon (dinsdag om 23.10 uur), Dirty Love (woensdag om 23.30 uur), Freddy Got Fingered (donderdag om 22.35 uur), Color of Night (vrijdag om 22.35 uur) en Showgirls (zaterdag om 22.45 uur).

BNN brengt op zaterdag tevens De Avond van de Foute Film (21.55 uur) op de buis. Tijdens deze avond komen foute-filmdeskundigen aan het woord, die hun mening zullen delen met filmliefhebbers. De presentatie is in handen van Patrick Lodiers.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen