SBS 6 met dagelijks nieuwsblok over Jackson-show

Foto: SBS ElvinSBS 6 telt vanaf zaterdagavond af naar de start van de amusementsshow Move Like Michael Jackson met Gerard Joling en Véronique de Kock. In het dagelijkse programma ‘Move Like Michael Jackson: Nog 7 dagen’ is na de late editie van Shownieuws ‘het laatste nieuws over de enige echte zoektocht naar de danser met de beste Michael Jackson-moves’ te zien. Daarnaast staat ook de website van SBS 6 in het teken van Move Like Michael Jackson. Daar kan men ‘de eerste foto’s’ van de audities bekijken.

Move Like Michael Jackson gaat op zaterdag 6 maart van start op SBS 6. In de televisieshow gaat Jermaine Jackson op zoek naar de beste danser van Nederland en België die geïnspireerd is door The King of Pop. De winnaar van het programma mag optreden tijdens het herdenkingsconcert voor zijn broer.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen