Popstars-winnaar Déon teleurgesteld in SBS 6

Geplaatst op Sat 13 Feb 2010 om 15:02

Foto: PRZanger Déon Leon (19) is teleurgesteld in SBS 6. Samen met Brandi Russell (26) en Steffie Zoontjes (18) won Déon in 2008 de talentenjacht Popstars, maar hun popgroepje RED! bracht hen weinig succes. “Volgens mij heeft er voor RED überhaupt nooit een plan klaargelegen“, zegt hij in Story. “Voor mij geldt – en dat is wellicht een waarschuwing voor ande- ren – dat ik nooit meer aan een dergelijk programma zal meedoen als vooraf niet duidelijk is wat de plannen zijn. Ik moet het nu zelf bewijzen.

RED is vorige maand officieel uit elkaar gegaan. “Ik moet vanaf nul beginnen. Het is allemaal niet zo gelopen als ik had verwacht. In één jaar tijd hebben we als RED weinig optredens gehad. Na de overwinning zijn we ook wekenlang uit beeld geweest. Naar mijn gevoel hebben we eigenlijk stilgestaan. Dat is dodelijk in de showbizz. De nieuwe Popstars-winnaar Wesley verscheen wel direct bij Shownieuws. Bij ons was dat niet het geval.”

Déon heeft spijt van zijn deelname aan Popstars. “Weet je, je tekent een contract waardoor je vastzit aan dat team. Daar valt niet eens over te praten. Ik heb genoeg momenten gekend dat het totaal niet meer klikte. Het winnen van Popstars heeft me absoluut niet gebracht wat ik ervan verwachtte. Na een nummer één hit bleven de boekingen uit. We overlegden wat te doen. Dan maar wéér een single uitbrengen. Deze werd niet in de winkel verkocht – de jeugd koopt niet meer volgens het team – maar kon via internet gedownload worden. Het gevolg: het werd niets! Radiozenders draaiden de plaat ook niet, dus misschien was de keuze van het repertoire verkeerd.

Heel Déons staat nu op zijn kop. “Het is zó jammer. Ik heb mijn sportopleiding en nog veel meer aan de kant gezet om me honderd procent te geven voor RED.
72 Reacties op “Popstars-winnaar Déon teleurgesteld in SBS 6”


 1. Ton

  misschien, heel misschien ligt het aan jezelf Deon.

 2. PIETER

  Het enige wat belanrijk is voor SBS6 zijn de euro`s die ze over de ruggen van teenagers verdienen. de rest laat ze helemaal koud.
  die kinderen die zo graag meewillen doen zouden in bescherming genomen moeten worden , het is pure uibuiterij zowel bij RTL als bij SBS6
  ZOU VERBODEN MOETEN WORDEN

 3. Sander

  Het gaat hier over de talentenjacht van SBS6, als hij bij RTL had meegedaan en gewonnen had, had RED nu nog bestaan. Alle RTL ( talentenjacht ) winnaars, zijn nog steeds actief met muziek bezig!

  Gewoon een domme keuze om bij SBS6 mee te doen. Ik ken geen enkele winnaar van SBS6??? Terwijl ik alle namen van de RTL winnaars nog weet, SBS6 is het gewoon net niet! Ik snap ook niet dat mensen naar hun talentenjachten kijken, RTL maakt er toch iets veel mooiers van.

  Ik kijk iedere vrijdag met veel plezier naar X factor, volgende dus toch maar naar RTL!

 4. Chiel

  Reactie op Sander: Men 2 be en Raffisch hielden het anders ook niet lang vol. Maar die hadden tenminste wel allebei 1 album.

 5. stefan

  het is niet de schuld van SBS. het bandje was gewoon niet goed. Sorry eerst naar jezelf kijken en dan naar een andere.

 6. Benny

  Hoe gaat het inmiddels met Wesley? :’) :P

 7. Sjoerd

  Welkom in de harde wereld van de showbizz, Déon!
  De wereld waarvan je blijkbaar deel uit wilde maken door aan Popstars mee te doen…

 8. Jasper

  Hij was zelf vet arrogant ! Heb ‘m 1x ontmoet bij ‘n ander TV programma en die gozer dacht dat ie er al was.
  Jammer, maar door deze uitspraak zal je ZEKER niet verder komen ;)

 9. Erik

  jammer. en inderdaad die single nummer 2 was niet te koop in de winkel. ik denk toch dat ze dat wel hadden moeten doen. tessa van sbs brengt ook nog steeds de single’s in de winkel en nu tim douwsma en die single’s weten de top 100 wel te halen. Het is nu net alsof red nooit goed geweest is in de ogen van sbs. waarom krijgt wesley nu bijvoorbeeld eensoap en lag de single een week later in de winkel? die van Red kwam pas 4 weken later in de winkel te liggen.

 10. Anonymous

  Reactie op Benny: Dat kan je vanavond om 23:15 in z’n realitysoap zien, op sbs6!

 11. Harm

  Reactie op Sander: Onzin, ook van RTL’s Idols was algemeen bekend dat de deelnemers ‘wurgcontracten’ moesten tekenen, daar haakte ook wel eens een deelnemer af omdat het contract toch vooral in het voordeel van de producenten was. Dat gebeurt ECHT niet alleen bij SBS, en hoeveel van de Idols en X Factor finalisten zijn ECHT nog volop bezig? Is het daarom dat Idols-Dewi in Popstars een nieuwe poging waagde? En tuurlijk, iedereen komt met de voorbeelden Jim en Jamai maar hoe zit het met de 86 talentenjachten daarna? En hoe zit het met die samengestelde bandjes Men2B en dat Starmakerbandje? hoe snel waren die uit elkaar? Niks SBS en toch mislukt.

  En zelfs als de finalisten nog in de muziek bezig zijn, wat zegt dat? Hoeveel van die enorme supertalenten uit het kweekvijvertje van RTL draaien er werkelijk mee aan de top met regelmatig grote hits? ik wil er minstens 6 namen horen met recente hits anders is het dus bullshit dat het bij RTL zoveel beter is

 12. Sjors

  Wat een naïef geleuter. NL zit niet te wachten op al die Z-acts afkomstig van talentenjachten. Je moet echt goed zijn, wil je blijven, zoals Lisa en Jim en Jamai in de musicalwereld.

 13. tim

  Reactie op Harm: nikki charlene lisa jim jamai boris rafaella rachaell met ik nig ff doorgaan noem jij maar 6 of meer talenten die grote hits scoren van de sbs talentenjachten

 14. Wouter

  Reactie op Harm:

  Euh k-otic was echt wel succesvol.. En op hun hoogtepunt gestopt.!!
  Men2b Was een flop..
  Raffish ook..

  Maar ik kan je zo een paar artiesten opnoemen die toch erg succesvol zijn.. Mocht het alleen dat ze niet in de muziek wereld zitten. wat veel hun eigen keuze is geweest..

  jamai = Succesvol in de musicals,
  Jim = Heeft soms ff een hitje :)
  Hind = Heeft niet vele hits, maar is toch nog redelijk populair!
  Boris = Scoort met zijn genre erg goed geloof ik :P
  Maud T/m Floortje = jah daar hoor je niks meer van :D
  Charlene = heeft net een album uitgebracht
  Dingetje van X factor 1 = scoort met haar hallelujah muziek goed, bij de EO :P
  Dan weer ff niks :P
  Nikki = Heeft een succesvol eerste album uitbreacht. En haar 1e single van haar 2e album, lijkt ook wel een hitje te gaan worden :)
  De andere 2 kan ik me ff niet herinneren, jah die met dat vele haar.. en die andere geen flauw idee.. WIE werd ook alweer derde bij idols 4????

  Xfactor 2
  Tja lisa.. Lisa is het meest succesvol van allemaal.. Haar album staat op nummer 6, en Hallelujah staat gewoon nog steeds in de megatop 100!! 40 weken :O :O
  En rachel heeft net ook een heel mooi nummer uitgebracht.. CAUSE I!!

 15. Anonymous

  Reactie op Wouter:
  Charlene werd 3e bij idols 4
  die heeft indd een album uitgebracht
  en 2e was bij idols 4 Nathalie ;) Hoor je indd niet veel van.

  Ik denk dat bij rtl de begeleiding na het winnen van een programma wel beter is dan bij sbs. Al hoewel het bij wesley nu wel goed gaat opzich.

  Achja het blijft tv…..

 16. vinn

  Reactie op Wouter:

  Derde bij idols 4 werd Charlene;)
  Nathalie (2e) bracht 1 redelijk succesvolle single uit.

  Dewi bracht ooit een succesvol album uit met 2 redelijk goede singles en haar 2e album flopte. Nu mischien wat meer bekendheid door haar deelname aan popstars

  Robin speelde Milan in GTST en in Hotnews had hij een hoofdrol nu weer wat bekendheid door popstars

  Meike (idols1) zit nu in de polulaiure kinderband KUS

  ALice (idols2) en Aaron (Idols3) zitten in de niet zo goed scoorende kindergroep HIT!

 17. Erik

  Jah klopt charlene heeft een album. maar door gebrek aan promotie wil dat nog niet echt een succes worden.Sharon kips heeft een 2e album waarvan ook weinig promotie gemaakt word en er is nog geen single van uitgebracht. Wat hit betreft dat kindergroepje doet het matig ja. Maja ik vind ook dat ze een eigen nummer moeten maken en niet die engelse hits vertalen naar nederlands. Nikki doet het goed en denk wel dat haar 2e album die al in maart komt het goed doet. Jim had vorig jaar met door jou nog een grote hit en dat naar 6 jaar later wat idols betreft nog even,jaja die is nog lang niet vergeten. Lisa komt met haar 3e single en het album doet het goed. Floortje en maud jah die konden best goed zingen maar daar horen we inderdaad maar weinig meer van. Kus heeft het goed gedaan maar hebben hun beste tijd wel gehad. Raffaela kon een grote worden maar door haar zwangerschap liep het anders. Toch probeerde ze het vorig jaar nog met haar groepje monroë. Boris doet het prima bij een bepaalde doelgroep. Komt zo af en toe nog eens de top 100 binnen met een single. De albums scoren wel goed. Nathalie beloofde ons vorig jaar wel met een 2e single te komen. Toch duurt dat wel erg lang nu. Criston van idols zat een tijdje in het populaire groepje xyp. Ag al met al doen ze het nog niet zo slecht.

 18. Sebas

  Het meest succesvol is Meike met haar groepje Kus!

 19. Anonymous

  Wie doet er dan ook bij SBS mee? De besten vallen bij Popstars in de theaterrondes af!

 20. Anonymous

  Déon je bent niet de enige die teleurgesteld in SBS6 is.
  Alle niet tokkies zijn dat ook

 21. Anonymous

  Ook bij X-factor ben je na een paar maanden UITGERANGEERD. BIJ RTL TOKKIE

 22. Henk

  RED! was anders wel dé popsensatie van 2009, iedereen had er over! Heel Nederland was maandenlang in de ban van deze bloedstollende talentenjacht bij dé familiezender van Tina en haar zuster.

 23. Jakhaks

  Promotie. Daar heeft hij gelijk in.

 24. Timo

  Het verschil met Idols/The X Factor en Popstar is dat RTL door het aankopen van het format Idol en The X Factor een deal met Sony Nederland, in het verleden BMG en Sony/BMG, heeft zodat de winnaar, inderdaad voor sommige mensen ge4zien als een “wurg”, mamagement contract en bijbehorend platencontract hebben. Deze mensen of ze nou wel scoren of niet na te hebben gewonnen hebben zeker 1malig een dikke payout door deze deal. Ik geloof dat dit ten tijde van Idols I 100.000 euro was. En dit is bij SBS totaal niet. Geen platencontract en geen goed manangementcontract. Helemeel niks, nada, noppes. Het beste is namelijk nog dat SBS helemaal geen prijs heeft voor de winnaar anders dat ze Popstar [JAAR] zijn.

 25. Anthony

  Als je echt heel realistisch nadenkt weet je dat de talentshows als opstapje gebruikt kunnen worden en niet als springplank. Je zult er dus zelf mee aan de slag moeten. Door die programma opzet worden de talenten in spee overmoedigd. Ze denken al binnen te zijn. Je ziet dat ook deze jongen zijn hele leven meteen opschorte omdat hij dacht de koning te zijn. Jammer.

 26. Erik

  Jah het is inderdaad jammer dat deon gelijk alles ervoor heeft opgegeven. Net als Wesley nu doet. ik hoop maar dat hij meer succes heeft. naja de eerste single is nu al succesvoller dan die van RED.

 27. Anthony

  Denk dat Deon zijn oude leventje direct kan oppakken. Wat is nu een jaar. Kijk niet terug met spijt en wrok maar met positiviteit. Je hebt effe het gevoel gehad de koning van de zaal te zijn. Is toch oke. En nu hup verder met je eigen ding doen.

 28. inge

  Reactie op Erik:

  Je bent er een paar vergeten:
  Hind heeft nu onwijs veel succes met Sellaband en brengt binnekort haar EIGEN album uit met zelfgemaakte nummers en dus ook wat nieuwe singels wat echt een succes gaat worden + haar deelname aan wie is de mol zorge ervoor dat ze niet uit beeld verdween.
  Raffaela zit nu in een meiden groep want nog niet echt heel lekker loopt. Christon inderdaad voorheen met XYP maar nu succes boekt met zijn eigen band Rigby. Floortje Smit en Ron Link zijn nog elk weekend te bewonderen in The Dinner Show Of Dreams. Waylon heeft een contract bij het beroemde Motown.

  Maar de echt sterren komen inderdaad van RTL af en daarmee bedoel ik:
  Jamai Loman
  Jim Bakkum
  Hind Laroussi
  Lisa Hordijk
  Christon Starreveld
  Floortje Smit
  Ron Link
  Meike Hurts

  SBS heeft er maar één: Waylon

 29. Blondje

  Deon heeft hierin gelijk het is gewoon niet eerlijk waar Sbs mee bezig is.
  Toen hun wonnen hoorde je bijna niks bij shownieuws. Maar Wesley prijzen ze helemaal de hemel in en die krijgt zelfs een eigen reallife soap.
  En niks ten nadele van Wesley ik gun het hem van harte en hij kan ook gewoon goed zingen. Maar ik vraag me af waarom Red nooit die aandacht heeft gekregen dan weet ik zeker dat ze nu nog hadden bestaan.
  Het is zo zonde hun hebben ook alles opgegeven om helemaal voor dat groepje te gaan. Het is gewoon ronduit belachelijk van Sbs dat ze hun zo behandeld hebben. Maar had het van sbs wel verwacht daar zijn nooit sterren uit voort gekomen op Waylon na.

 30. ivo

  SBS heeft het tot nu toe gewoon verkeert aangepakt dat blijkt wel hoe ze het nu compleet anders doen met Wesley Klein. Maar ik denk persoonlijk dat de muziekstijl van RED totaal niet aansloeg in nederland.

  En wat blijvertjes kwa idols jullie vergeten Ron Link die met Tarzan toch erg succesvol was en Meike die met KUS (ok weleens waar een kids groep) toch erg veel succes heeft gehad(13 singles in de top 100 waarvan 1 nr 1 hit en 8 top 10 hits). Idols 2 is heeft tot nu toe de meeste blijvertjes opgeleverd ook al is het niet allemaal in de pop scene geweest.

 31. Bram

  Hij is dan wel 19 maar wat naief zeg.

 32. Estreve

  Goh. Dat zeg ik al jaren
  Er zijn al Hyves over. (boycotidols.hyves.nl bijv).
  Sorry hoor Deon maar je had het van te voren kunnen weten, aangezien AL je voorgangers als eendagsvlieg geëindigd zijn.
  En daarbij de arrogantie die je hebt. Je dacht werkelijk dat je er meteen zou zijn na het winnen van iets als Popstars? Voor succes moet je werken, knul.
  Als je zo als jij dacht er meteen maar 100-en boekingen voor je waren, heb je tocdh echt mis. Het zal toch echt aan jou en de andere leden gelegen hebben, lekker makkelijk om SBS van je eigen non talent de schuld te geven.

  Neuh, ik ben er absoluut niet rouwig om dat dit clubje non talenten snel ter ziele was. Het bevestigd ook weer mijn beeld dat meedoen aan programma’s als Popstars totaal niet werkt.
  Maar goed, er is weer een nieuwe melkkoe waar naief Nederland weer achter aan loopt. Watch my words. Ook zijn succes zal kortstondig zijn.

 33. Estreve

  Reactie op Sander:
  Hhaha, wie heeft dat je in godsnaam wijsgemaakt
  Geen enkele show of het nou Popstars of Idols heet, heeft mensen voortgebracht met een lange carrière. Zo ja, noem er eens een.
  Dat mensen neven activiteiten (zoals meedoen in musicals) zijn gaan ontplooien omdat hun popcarrière mislukte telt niet.
  De laatste jaren in hitparade land worden gedomineerd door eendagsvliegjes, waarvan het grootste gedeelte afkomstig is uit talentenshows. Zegt genoeg.

  Blijf lekker naief zou ik zeggen, de mensen achter zulke shows zullen ej dankbaar zijn.

 34. Estreve

  Reactie op Harm:
  Dat Jim en Jamai het gemaakt hebben vind ik ook onzin. Na zijn hitsingle raakte hij (Jim)ook gelijk in de vergetelheid. Omdat ie overal ja op zegt om aandacht te krijgen houdt hem bekend, echt niet omdat het een muzikaal talent is… Jamai is wel op zijn plaats, hij voelde zich niet thuis in het keurslijf van een popartiest (heeft ie ooit toegegeven).

 35. Estreve

  Reactie op PIETER:
  Pieter. Neem een kijkje op http://boycotidols.hyves.nl
  Kan je goed je mening over dit soort programma’s kwijt.

 36. Estreve

  Reactie op tim:
  Hahaha, onder welke steen kom jij vandaan gekropen?
  Welke grote hits haddenz e dan precies, behalve dan de verplichte nr 1 die bij de marketingmolen van zo’n show hoort. Nou?

  Ik weet niet hoor, maar bijv. Rafaella en ook die Sharon Kips. Allemaal geeindigd als eendagsvlieg. Wesley zal hetzelfde overkomen.

 37. Frank

  Ik ben geen fan , maar Jim heeft vorig jaar 3 top 20 hits gehad. En tja het gaat niet altijd om talent alleen… Dat weet iedereen. Boris heeft ook geen echte ambities om super commercieel te gaan, maar weet nog echt zijn centen binnen te halen.
  Welke show dan ook, Nederland heeft genoeg talent, maar heeft te weing goede producers en radiostations die Neerlands talent steunen! De nieuwste van Britney krijgt nu eenmaal altijd voorrang op de nieuwe single van de winnaar van een talentenjacht. Reden, de macht van platenmaatschappijen.
  Kom dus niet dat geen enkele winnaar doorbreekt. Er staan zoveel artiesten in de rij die niet meer scoren. Heeft niets met talentenshows te maken maar het feit dat 80% engels of Amerikaans is!!

 38. Estreve

  Reactie op Wouter:
  K-Otic splitte wegens gebrek aan succes.
  En als dat werkelijk zo goed was geweest dan was het toch wel minstens een van de leden gelukt om een solo-carrière van de grond te krijgen. Maar ook nada, niks, noppes hoor. Had Rachel niet wederom aan zo’n show mee hoeven doen…

 39. Estreve

  Reactie op Sebas:
  Wie?

 40. Peter

  SBS heeft wel 1 talentje wat nog aardig scoord: Tessa. Voor de rest zijn het alleen maar eendagsvliegjes, Idd,RTL doet het veel beter.

 41. Estreve

  Reactie op Peter:
  Wat voor wereldschokkend meesterwerk heeft zij dan afgeleverd.
  Verder nog nooit van gehoord, die hele Tessa niet. Dus niet eens een eendagsvlieg.
  Hou nou toch op met de ene show beter te vinden dan de andere. Het is allemaal één pot nat. Iemand hypen, een hitje laten scoren en daarna laten vallen. Maakt niet uit of het Idols, X Factor of Popstars heet.

 42. Estreve

  Reactie op Frank:
  Heerlijk naief. Het komt juist wel door talentenshows dat ze niet scoren. Nederland zit niet meer te wachten op het zoveelste zgn talentje wat een show gewonnen heeft.
  Jim 3 top 20 hits. Ja, in de meest manipulatieve hitlijst van Nederland ja. (Top 100)

 43. Daan

  Schattig, die naiviteit van deze jongen. Popstars draait niet om het vinden van een talent, maar om met de show zelf zoveel mogelijk zo lang mogelijk kijkers aan zich te binden en hier geld mee te verdienen. Wat er verder met de winnaars gebeurt zal SBS6 een zorg zijn. Bij X-factor en Idols lijkt dit minder het geval te zijn, maar draait het voor RTL natuurlijk ook in eerste plaats om geld te verdienen.
  Daarna is het de beurt aan de platenmaatschappij, maar deze heeft bij de non-talentjes gauw genoeg door dat er geen eer aan valt te behalen. Op het moment dat de persoon gewonnen heeft kan er even met 1 single gebruik worden gemaakt van zijn bekendheid, maar al voor dat er een tweede single uit kan komen ligt de aandacht van het publiek alweer bij de winnaar van de volgende talentenjacht.
  Dat hij overigens spijt heeft van de beslissing om mee te doen doet wat stoer aan, aangezien hij het anders wellicht nooit geschopt had tot enige bekendheid.

 44. Estreve

  Reactie op Frank:

  O ja, Frank. Echt talent cq kwaliteit promoot zichzelf.
  Dat heeft geen talentenshow nodig. Denk daar maar eens over na.

 45. Frank

  @ESTREVE, waarom wachten er dan nog zoveel talenten….

 46. Estreve

  Reactie op Daan:
  Gelukkig. Nog een die begrijpt hoe het werkt. Ik dacht al dat deze mening mij alleen toegedaan was.

 47. Estreve

  Reactie op Frank:
  Zoals? En kom nou niet aan met namen uit zulke shows.

 48. Estreve

  Reactie op Daan:
  Alsof hij overigens nog blij moet zijn met die bekendheid die ie even genoten heeft zeg. Nu is ie verworden van een tijdelijke winnaar tot een loser natuurlijk. he, daar is dat mislukte zangertje, dat idee…

 49. Frank

  @ Band Johan, Do, Edsillia, Laura Janssen, laatste van within Temptation en nog veel meer…
  Nee een ding is niet duidelijk, ik ben het eens met je over talentenjachten, maar er zijn er nog zo veel meer die wachten. En de macht van de amerikaanse platenlabels en producers, dat is gewoon een feit. Een klein land als Nederland kan daar niet tegenop…

 50. Estreve

  Reactie op Frank:
  Bedankt. Nou zeg je het zelf al. Dat is dus precies wat ik bedoel. Deze namen zijn er op eigen houtje gekomen. Overigens hebben die jaren geleden al naam gemaakt. Al die winnaartjes en winnaresjes bij elkaar hebben het succes van bijv. WT nog niet eens.
  Johan helaas uit elkaar.

 51. Estreve

  Reactie op Frank:
  Complete bullshit.
  n Band als Bettie Serveert heeft naam gemaakt in VS. Heideroosjes hebben daar meerdere malen gespeeld op festivals.
  Als je werkelijk gelooft dat deelname aan een show als Popstars garant staat voor een lange carrière heb je er werkelijk niks van begrepen. Sorry.
  Dat scoort bij mensen die het leuk vinden eendagsvliegjes te verzamelen, een zichzelf respecterende muziekliefhebbers kotst op die troep.

 52. PIETER

  NReactie op Estreve: Nou, dan kan jij daar voortaan op terecht.
  wat ben jij een ouwehoer zeg! met je reacties

 53. Estreve

  Reactie op PIETER:
  Geen ouwehoer, alleen realistisch
  Ga de geschiedenis eens na van dat soort winnaars zou ik zeggen…
  enne waar kan ik voortaan op terecht?

 54. Karel

  Hey Ronald, heb je weer een nieuwe site gevonden om je missie te verkondigen??
  Hou toch eens op man, als mensen naar zo’n show willen kijken moeten ze dat toch lekker zelf weten??
  Dan ga jij lekker naar de Heideroosjes, iedereen weer blij.

 55. Karel

  Die hyves van je krijgt steeds minder leden, of probeer je het nu via deze weg??

 56. Estreve

  Reactie op Karel:
  Je bedoelt?
  Van mij mogen mensen eendagsvliegjes kijken hoor. Willen laten beinvloeden, prima. Maar later niet gaan zeuren dat ze er meer van verwachtte…
  Ik vind het zonde van mijn tijd. Ik volg liever iets langdurigs.
  Maar wat bedoel je met de eerste zin?

 57. karel

  Jij weet HEEL goed wat ik bedoel, Ronald alias Boycotidols.
  Volgens mij volg jij zeker wat langdurigs, jij weet alles over alle talentenjachten, al sinds 2002, dus je volgt zeker wat langdurigs.

 58. Peter

  Reactie op Estreve:

  Ze heeft de singel van So you wannabe a popstar opgenomen,daarna een grote hit gehad met L.O.V.E en nu een nieuwe singel: Lipstick. Ja,het is de enigste die het van SBS nog een beetje goed doet..

 59. Estreve

  Reactie op Peter:
  Nou, overweldigend succes heb je het dan over zeg, Peter. Nooit ergens gehoord die liedjes.

 60. Estreve

  Ik neem aan, dat deze persoon dezelfde mening als mij deelt, karel?
  Dus dan ben ik diegene ook meteen maar?
  Hoe narrowminded kan je zijn zeg.Ooit aan gedacht dat mensen dezelfde visie kunnen delen?

 61. Estreve

  Peter.

  bedoel je deze Tessa?

  Tessa Christmas Eve (I’m Missing You) 20/12/2008 30 4
  Tessa I Put My Trust In You 01/12/2007 39 4
  Tessa L.O.V.E. 14/03/2009 21 7
  Tessa Lipstick

  Nou, dan vind jij al gauw iets een succes zeg.
  Dit zijn hitnoterinkjes.

 62. Peter

  Reactie op Estreve:

  Die Tessa bedoelde ik ja,nouja ik zeg niet dat ze hele grote hits heeft gehad. Ik zeg alleen dat zij de enige van SBS is die het nog aardig doet..

 63. Karel

  Estreve….. EVERTSE??????
  Natuurijk ben jij dat.
  Jij plaatst toch overal dezelfde reacties.

 64. Sven

  Ben het niet eens met de discussie. Als je aan Idols meedoet, dan gaat het toch niet bepaald om zang.. bedoel: letterlijk genomen is Idols een zoektocht naar een idool voor de jeugd. We kunnen dus stellen das Jim Bakkum die status zeker heeft bereikt. Of dat nou door tv, muziek, theater of reclame is: zijn sterrenstatus en bijhorende aandacht v/d media dragen daar toe bij.

  Over de gehele linie komen er uit Idols & XFactor meer figuren bovendrijven die potentie hebben dan bij Popstars of Holland’s Got Talent.

  Jim, Jamai, Lisa, Rachel (gaan we nog véél van horen), Hind (edison gewonnen) en zo kunnen we nog even doorgaan. Vergeet Ferry Doedens niet, ex-idol, nu grote rol in GTST.. Ook dat zijn idols.. het gaat niet alleen om zang of dans.

 65. Estreve

  Karel. Is het voor jou ook nog mogelijk iets zinnigs aan de discussie toe te voegen of niet? Ipv van maar om aandacht te schreeuwen omdat je toevallig iemand kent die dezelfde mening als een paar mensen hier deelt?
  Ontopic blijven ajb. Bedankt.

 66. Karel

  Gevoellige snaar Ronald??

 67. Rob

  Karel. Waar heb jij het over?
  Niet te volgen, volgens mij ben je op een verkeerd topic aanbeland?
  Het gaat hier over de mislukking van RED.

 68. Pieter

  Tja zelf visie hebben wil ook wel eens helpen. Maar wil niet zeggen dat SBS er niet meer aan het hele project had kunnen verdienen. Het is alleen niet echt hun bedrijf tak. Conclusie dit en alles wat er op lijkt is meer entertainment dan muziek (industrie)

 69. Pieter

  Dat Boris uiteindelijk nog redelijk succesvol blijktkomt ook alleen maar door hem zelf en zijn management. Hun eerst taak is geweest om de schade juist door dit soort programma’s te bepreken. Dat blijkt belangrijker te zijn dan het momentum door het domme spelletje nog verder uit te melken.

 70. Estreve

  Reactie op Pieter:
  Precies!
  Hij had door dat aan het ‘stempel’ ‘het zijn van een Idooltje’ eerder veel nadelen kleven als voordelen.
  En is zich gaan concentreren waar het als muzikant zijnde omdraait. Muziek maken. Zonder onnodige poespas.
  Dat vergeten de meeste van die gemaakte sterretjes. Dat ze ervoor moeten werken, niet alles aan moeten laten waaien. Alles voor n beetje aandacht.
  Een singletje inblèren kan iedereen. Als je zo iemand muzikant of artiest noemt beledig je een heleboel mensen.

 71. Estreve

  De arrogantie ook van deze gast. Sorry voor de vloek, maar gatverredamme!
  Dacht echt dat ie er al helemaal was. Sorry, respect voor zulke mensen opbrengen kost mij moeite. Wat n aandachttrekker zeg.

 72. erik

  haha..wat een stumper..
  hij treedt hier nog wel eens op..maar die gast zingt nog slechter dan ik doe…das op zich ook een hele prestatie trouwens.

  Vreselijk figuur en als je m op t podium ziet staan vindt ie zich zelf heel wat

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.