Natasja Froger: ‘Heel betrokken bij Hart in Aktie’

Foto: Nick van OrmondtNatasja Froger is vanaf woensdagavond te zien in een nieuw seizoen van haar programma Hart in Aktie op SBS 6. Voor de presentatrice begon het werk al in oktober, toen alle binnengekomen brieven en e-mails werden verzameld: ruim negenduizend stuks. Natasja las met vijf redacteuren álle brieven, vertelt ze in NCRV-gids. “Ik vind het fijn om er vanaf de eerste minuut bij betrokken te zijn. Ik wil niet op een opnamedag aan- komen, m’n ding doen en weer gaan. Zo zit ik niet in elkaar.

De vrouw van René Froger moet regelmatig een traantje wegpinken tijdens de opnames. “Na een opnamedag vol emoties vind ik het ontzettend moeilijk om de verhalen los te laten. Ik hou daarom zoveel mogelijk contact met de mensen. Net heb ik nog even gebeld naar de ouders van een jongetje met leukemie, die ik deze serie heb ontmoet“, vertelt ze. “Je hebt toch een band met ze gekregen.

Hart in Aktie is woensdag om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen