Martijn Krabbé hoopt op langlopend programma

Foto: Nick van OrmondtMartijn Krabbé hoopt hij een langlopend programma krijgt van RTL 4. De presen- tator vindt dat hij teveel programma’s in een te korte tijd heeft gepresenteerd. “In de laatste twee jaar heb ik onder andere Idols, X Factor, Wie is de Chef?, Postcode Loterij: Wat schat je?, Kanjers van Goud, De Slimste en Topchef gepresenteerd, en ik vergeet vast nog een aantal programma’s“, aldus Krabbé. “Zelf blijf ik hopen op een langlopend programma dat ik stapsgewijs naar een hoger niveau mag tillen.

Krabbé voelt zich een ‘duizenddingendoekje’, vertelt hij aan TROS Kompas. Wel is hij blij dat hij nu opnieuw X Factor mag presenteren. “Met X Factor krijg ik dat gevoel van een langlopend programma al wel een beetje. Na drie seizoenen Idols en X Factor durf ik wel te zeggen dat ik mezelf binnen dat soort liveprogramma’s heb ontwikkeld en verbeterd.

In de afgelopen vijf jaar heeft Krabbé drie kinderen gekregen, waardoor hij al jaren vaak te weinig slaapt. “Doodmoe ben ik dan. Daar ga ik dan wel weer doorheen, maar ik ontkwam er soms niet aan dat ik atypische dingen deed. Ik kan er nu om lachen, maar een voorbeeld hiervan was dat ik destijds niet bepaald trots was op mijn chagrijnige optreden tijdens de ijsdansshows, die toen op tv waren (Martijn noemde Nance van concurrent SBS ‘een geschrokken konijn dat in de koplampen kijkt’, red.). Ik was op dat moment zó geïrriteerd en moe, dat ik er van alles uitflapte.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen