‘Loretta en Quinty presenteren nieuwe Koffietijd’

Foto: RTLLoretta Schrijver (53) en Quinty Trustfull (38) gaan mogelijk de nieuwe Koffietijd presenteren voor RTL 4. Beide presentatrices willen in de media niet ontkennen dat ze gesprekken hebben gevoerd met RTL over de presentatie van het ochtendprogramma. “Ik heb wel wat gesprekken gehad, ja. Er is altijd een kans natuurlijk. Het is RTL 4 en ik ben een van de presentatoren daar, dus het zou kunnen“, aldus Quinty op Radio 538. Meer wilde ze niet zeggen. “Geheimhou- dingsplicht heet dat, hè.

Trustfull mag nog niet praten over de nieuwe Koffietijd. “Laat ik het zo zeggen: ik mag echt nog even helemaal niets roepen, maar zodra ik weet of ik die hele leuke tune ga aankondigen, dan zijn jullie de eersten die het weten. Maar ik ben gek op koffie!

Schrijver wil in De Telegraaf niet ontkennen in gesprek te zijn over een comeback bij RTL 4. Voor die zender presenteerde ze jarenlang het RTL Nieuws.

De nieuwe serie Koffietijd zal gepresenteerd worden vanuit een luxevilla in Eemnes, waar ook de RTL-series De Gouden Kooi en Can’t Buy Me Love zijn opgenomen. Het is nog niet bekend wanneer de dagelijkse ochtendshow van start gaat.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen