Ruim miljoen bezoekers voor Olympische site NOS

Foto: NOSDe Olympische Spelen-site van de NOS heeft gedurende de eerste week van de Spelen al ruim 1,2 miljoen unieke bezoekers mogen verwelkomen. De NOS is erg tevreden met deze bezoekcijfers. “Dit zijn mooie cijfers. Gisteren, met de ontwikkelingen in politiek Den Haag en de Olympische Spelen, was in het alge- meen een topdag voor ons NOS-domein. In totaal konden we gisteren 927.000 unieke bezoekers noteren“, zegt Hoofd Nieuwe Media Roeland Stekelenburg van de NOS vrijdag.

Het afgelopen etmaal staat bij de NOS op nummer twee van dagen met de meeste bezoekers. “Alleen de dag na de aanslag op de Koninklijke familie op Koninginnedag in Apeldoorn kwamen er met 988.000 meer bezoekers naar nos.nl.

Op de Olympische site www.nos.nl/os2010 is vooral het videogedeelte populair. De ruim één en miljoen sportliefhebbers bekeken in totaal 5,3 miljoen keer de video’s op de website. Hiervan betrof het 2,1 miljoen keer de live-streams en 3,2 miljoen maal de video’s on-demand.

Het verhaal ‘Georgische rodelaar overlijdt na crash’ is met 172.394 pageviews het meest gelezen item van de Olympische themasite. Ook de video met de titel ‘De crash van Koemaritasjvili’ is sinds de eerste dag van deze Winterspelen het meest bekeken video-item. Deze werd 292.617 keer bekeken.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen