Gordon staakt opnames Ruby Wax Goes Dutch

Foto: Mike van den ToornGordon is boos weggelopen tijdens de opnames van de NET 5-serie Ruby Wax Goes Dutch met de Amerikaanse Ruby Wax. Dat heeft een zegsvrouw van NET 5 bevestigd aan Shownieuws. Gordon was samen met de bekende cabaretière in een restaurant in Laren toen de bom barstte en de zanger direct naar huis vertrok. “Gordon heeft me verteld dat er weinig chemie was tussen hem en Ruby. Dat is de reden dat er van verder draaien geen sprake kon zijn“, laat Gordons woordvoerder weten.

NET 5 hoopt dat de opnames van Ruby Wax Goes Dutch, dat vanaf april weer op de buis is, alsnog worden hervat. “Het klopt dat er een meningsverschil is geweest tussen Gordon en Ruby in een restaurant in Laren. Het zijn nu eenmaal twee uitgesproken types. Er worden lijmpogingen gedaan door de productie van het programma en we hopen dat we morgen de draad weer kunnen oppakken“, vertelt een woordvoerster.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen