Clairy Polak feliciteert Carlo Boszhard en Irene Moors

Televisiepersoonlijkheden Clairy Polak, Jan de Hoop en Matthijs van Nieuwkerk hebben het RTL-duo Carlo Boszhard en Irene Moors zondag in Life 4 You met vooraf opgenomen filmpjes gefeliciteerd met het winnen van de Beeld en Geluid Award voor de tv-serie De TV Kantine. Allen werden zij gepersifleerd door Carlo en Irene. “Je telt pas mee als je gepersi- fleerd wordt, is mij verteld. Jullie hebben enorm bijgedragen aan mijn status en ego. En Irene, ik had het zelf niet beter kunnen doen“, zei Polak.

Ook Matthijs van Nieuwkerk vindt dat Carlo en Irene de prijs verdienen. “Beste Carlo en Irene. Uiteraard van harte gefeliciteerd met de Beeld en Geluid Award. Maar ik zeg het natuurlijk ook in grote verlegenheid, want jullie hebben de prijs gewonnen dankzij ons“, grapte hij.

Jan de Hoop is blij voor zijn RTL-collega’s. “Lieve Carlo en Irene. Ik wil jullie van harte feliciteren met jullie zeer verdiende prijs voor De TV Kantine. Ik ben trots op jullie.

Naast Kim Holland, gaf ook topkok Joop Braakhekke een felicitatie. “Wie had dat nou ooit gedacht, dat je een award krijgt, omdat je een programma maakt met niets. Van niets iets maken en daar dan zo’n enorme prijs voor krijgen, geweldig.”

Boszhard kon het maar niet geloven dat NOVA-presentatrice Clairy Polak een videoboodschap heeft opgenomen. “Wat leuk, zeg! Clairy Polak!“, zei hij. Moors: “Wij weten altijd echt alles wat er gebeurt in dit programma, maar dit wisten we echt niet. Leuk, lief, dankjewel. Maar van Clairy ook! En Matthijs!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen