Beau: ‘Veel geleerd van eerste seizoen CQC’

Beau van Erven Dorens presenteert maandagavond live op Veronica de eerste aflevering van het tweede seizoen CQC. Dat de satirische nieuwsshow niet meer op vrijdagavond te zien is, is niet de enige verandering. “In seizoen één hebben we behoorlijk wat uitglijers gemaakt“, zegt Beau in Televizier. “Soms lieten we de camera’s veel te wild op en neer gaan of waren we veel te lang in de studio aan het rondkletsen, terwijl het niets opleverde. Dat zijn dingen waarvan we hebben geleerd.

Volgens Van Erven Dorens moet vooral aan het studiogedeelte gewerkt worden. “Dat zien veel mensen als een moeilijk punt in het programma. Het hele idee van nieuws en comedy bij elkaar brengen, is lastig. Nieuws is al moeilijk, comedy is al moeilijk en samen is het echt ongelooflijk moeilijk. Dus dat heeft gewoon z’n tijd nodig. Alle andere opstarten van CQC in de wereld zijn ook traag op gang gekomen.

Er zitten volgens de presentator veel nieuwe elementen in het tweede seizoen van CQC. “Een heel populair item vorig jaar was dat we 50 euro op de grond lieten vallen en we keken wat ermee gebeurde. Zoiets gaan we wel degelijk weer doen.

CQC is vanaf 22.25 uur te zien op Veronica.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen