The Good Wife van start op nieuwjaarsdag

NET 5 begint vrijdagavond op de eerste dag van 2010 met de nieuwe serie The Good Wife. Hierin speelt Emmy Award-winnares Julianna Margulies (ER) de rol van Alicia, de vrouw van een bekende openbaar aanklager. De afgelopen jaren heeft SBS vaker met succes tv-series gelanceerd op nieuwjaarsdag. Zo begon Rome op 1 januari 2006 met 1,5 miljoen kijkers op SBS 6, trok de NET 5-serie Dirt op 1 januari 2008 756.000 kijkers en in 2009 wist The Mentalist (SBS6) 1,4 miljoen kijkers te boeien.

Als de prominente openbaar aanklager Peter Florick (Chris Noth) uit The Good Wife betrokken raakt bij een seksschandaal en dit groot in de media wordt belicht, staat het leven van zijn vrouw Alicia en dat van hun twee kinderen volledig op zijn kop. Peter moet de gevangenis in en Alicia wordt vanaf dan overal herkend als de vrouw van…

Ondanks het harde bewijs en haar twijfels over Peters oprechtheid, blijft Alicia achter hem staan. Ze wordt nu wel gebombardeerd als kostwinner en moet haar beroep als advocaat weer oppakken. Alicia begint onderaan en pakt elke zaak aan, terwijl op de achtergrond het proces tegen haar man meespeelt.

The Good Wife is tussen 20.30 en 22.30 uur te zien op NET 5. Vanaf vrijdag 8 januari wordt de serie wekelijks om 21.30 uur uitgezonden.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen