Spannende jeugdserie Tien Torens Diep van start

Foto: AVRODe AVRO brengt vanaf zondagavond de jeugdserie Tien Torens Diep op de buis bij Z@pp op Nederland 3. De reeks speelt zich af in Limburg en gaat over de vriendschap van Stef, Wietske en Victor, hun geheime club en de spannende wereld onder de grond, de mijnen. Tien torens diep is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jacques Vriens. “Ik vind het echt geweldig om mee te doen en ik hoop dat het een groot suc- ces wordt!“, roept acteur Tom Hodgson (13), Stef in de serie.

De rollen van Victor en Wietske worden gespeeld door Soy Kroon (14) en Charlotte Hoffman (14). Soy speelde onder meer in de musicals Kruistocht in Spijkerbroek, Robin Hood en Sjakie en de Chocoladefabriek. “Het is een hartstikke leuke serie. Ik hoop dat iedereen met veel plezier gaat kijken naar Tien torens diep“, zegt Soy.

Ook Charlotte Hoffman is erg tevreden: “De opnames van Tien torens diep hebben binnen twee weken alles op z’n kop gezet en ik heb de hele vakantie omgegooid. Gelukkig heb ik daar nu wel iets heel leuks voor in de plaats gekregen.

Tien Torens Diep is om 18.15 uur te zien op Nederland 3.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen