Karin de Groot viel bijna flauw tijdens opnames

Foto: Nick van OrmondtKarin de Groot is bijna flauw gevallen tijdens de opnames van haar televisie- programma ‘Heb ik genoeg?’. Dat vertelt de presentatrice in de Avrobode. De Groot werkte voor dat programma drie dagen bij een uitvaartonderneming. “Ik moest een meneer afleggen die dagen in een huis had gelegen. Op dat moment heb ik mijn eigen grens aangeraakt en er misschien zelfs wel óver gegaan. Ik dacht ik dat voor de camera onderuit zou gaan. Toch ben ik doorgegaan“, vertelt ze in het tv-blad.

De Groot is op dit moment te zien in KRO’s Rode Kamer. Ze presenteerde zeven jaar lang een van de best bekeken programma’s van de Nederlandse televisie: Spoorloos. Wat ze in de toekomst wil gaan doen, weet ze nog niet. “Je bent erg afhankelijk van wat er op je af komt. In de zomer weet ik bijna nooit wat ik het jaar erop ga doen. Dat maakt me best onzeker, zeker nu ik ouder word. Als presentator houdt het eerder op dan als je achter de schermen werkt. Ik ben daarom druk bezig met wat ik hierna wil gaan doen.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen