Sophie Hilbrand: ‘Ik wil Linda en Wendy niet achterna’

Foto: RVDASophie Hilbrand wil voorlopig gewoon bij BNN blijven. Ze is het niet eens met de kritiek van televisieproducent Reinout Oerlemans dat ze ‘verder moet kijken’. “Mijn gevoel hierbij is dat ik dan naar de commerciëlen moet om grote shows te presenteren in mooie jurken. Ik zie mezelf Linda en Wendy niet achterna gaan“, zegt Hilbrand donderdag in Metro. “Ik vind het veel te leuk om nu televisie- programma’s te maken voor de wat oudere jongeren. Zoiets als Sophie op 3 en VOC past bij me.”

Hilbrands ex-collega Ruben Nicolai wilde ‘niet meer voor BNN in de hondenpoep staan’ toen hij vader werd. Recentelijk is Hilbrand zelf bevallen van een kindje. “Dat van die hondenpoep vond ik een raar voorbeeld, maar goed. In VOC kijken we op een satirische manier naar het nieuws. Dat kan je tot je tachtigste doen. Ik ga daar niet ineens mee stoppen omdat ik een kind heb gekregen.”

De 34-jarige tv-presentatrice zou geen dagelijkse talkshow meer willen presenteren. “Nu ik een kindje heb, wil ik geen dagelijkse talkshow maken. Dat kost te veel tijd.

Zie ook: Reinout Oerlemans: ‘Sophie Hilbrand moet weg bij BNN’

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen