Peter van der Vorst wil Sarah Palin interviewen

Geplaatst op zo 31 jan 2010 om 17:02

Foto: Nick van OrmondtPeter van der Vorst hoopt dat hij de Amerikaanse politica Sarah Palin mag interviewen voor zijn programma Van Der Vorst Ziet Sterren op RTL 4. Ook grotere sterren als Brad Pitt en Oprah Winfrey staan op zijn verlanglijstje. “We zijn druk bezig met Sarah Palin. Maar die mensen zijn allemaal zó populair, dan word je als klein landje onder op de stapel gelegd“, zegt Van der Vorst, vooral bekend van RTL Boulevard, in NCRV Gids. “Het eni- ge dat werkt, is bellen. Heel veel bellen. Je moet echt leuren.

Ook Nederlandse sterren willen niet altijd geïnterviewd worden door Van der Vorst. “Ook in Nederland moeten we soms veel moeite doen om mensen te overtuigen. Bij sommigen bestaat de angst om te veel van zichzelf te laten zien.”

Van der Vorst vindt het vervelend als hij met Ivo Niehe vergeleken wordt. “Ik vind dat te gemakkelijk. Daar gaan we wéér, denk ik dan. Het komt waarschijnlijk omdat ik altijd roep dat Ivo een van mijn grote voorbeelden is.

De tv-presentator wil graag aardig gevonden worden. “Ik houd er niet van om achteraf met een voice over iemand af te zeiken. Ik probeer altijd te zeggen wat ik van iemand vind. Als je een bekende kop hebt gekregen, weet je hoe je zelf behandeld wilt worden. Dat is een goede maatstaf. En het is mijn kracht dat ik alles kan zeggen. Ik ben een aardige jongen.

Het RTL 4-gezicht maakt zijn programma zelfstandig met zijn bedrijf Vorst Media. “Ik ben nu voor alles zelf verantwoordelijk. Zeker, dat is een extra zorg. Ik kan niemand anders de schuld geven als het misgaat. Maar het is ook prettig om niet met anderen te hoeven overleggen. Financiële beslissing kan ik nu gewoon zelf nemen.
15 Reacties op “Peter van der Vorst wil Sarah Palin interviewen”


 1. Chiel

  Ja, Letterman ook. Alles beter dan het lezen van haar biografie :lol:

 2. Anoniem

  Leuke gozer!

 3. Anoniem

  Ik hoop dat het hem lukt!

 4. Fox

  Hij wil zoveel hahaha Oprah Winfrey kom op zeg, niet overdrijven Petertje Oprah is too much voor zo`n bagger van zender… Houd het maar bij Wendy van dijk en Caroline tensen

 5. NRG - isoaps.nl

  Erg leuk programma :)
  Misschien moet hij eens wat met die vergelijking met Ivo Niehe gaan doen. Bijvoorbeeld Niehe eens interviewen voor VDVZS.

 6. Fan

  Vandaag ging Peter naar Belgie toe om Jean Marie Piaff te interviewen. vertelde hij op twitter vanochtend. :) Ja, hij moet Ivo eens keer uitnodigen..Leuk programma.

 7. Anoniem

  Sarah Palin haalt haar neus op voor zo’n nono-interviewer

 8. Anoniem

  Reactie op Anonymous:
  Ik denk dat het voornaamste probleem zal zijn dat Sarah Palin de helft van de vragen niet zal begrijpen. In het verleden is al gebleken dat als de vragen ook maar een klein beetje inhoud of diepgang hebben, mevrouw Palin nogal moeite heeft en een flater slaat.

 9. Anoniem

  Reactie op Anonymous:
  vind eerder sarah palin zelf een nono

 10. erik

  jaja… die Peter met een Korts kan echt geen eigen programma dragen…

 11. Anoniem

  hahahaha

  werkelijk iedereen kan een persjunket krijgen!

 12. werner

  van der vorst heeft maar een ster………….

 13. Anoniem

  een bruine ster :lol:

 14. Fan

  Iekkkkkkkkkkkkk :)

 15. mark

  Wanneer interviewt Peter Ivo Niehe? Of andersom? :lol:

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.