Bridget Maasland: ‘Ook gelukkig tijdens Talpa-periode’

Geplaatst op zo 31 jan 2010 om 14:39

Foto: KippaBrigdet Maasland is vanaf maandag 8 februari te zien met het nieuwe tv-programma Hoe word ik gelukkig? op RTL 5. Als de presentatrice terugblikt op haar carrière, kan ze vaststellen dat ze ook gelukkig was tijdens de heftige Talpa-tijd. Het tv-station van John de Mol kreeg veel kritiek. “Ondanks het trieste einde was het heel spannend om bij Talpa te pionieren“, zegt het RTL-gezicht in Mikro Gids. “Ik heb me eigenlijk in alle periodes van mijn tv-carrière gelukkig gevoeld. Ook nu.

Maasland heeft geen voorkeur voor een periode in haar carrière. “De periodes zijn niet met elkaar te vergelijken. Bij TMF wist ik nog niets, dat was een snoepwinkel die plotseling voor me openging. Alles mocht en alles kon. BNN was al iets meer grotemensentelevisie, maar nog steeds met enorm veel vrijheid om rare plannen te bedenken.

De tv-presentatrice is moeder, maar thuis zitten met haar kinderen ziet ze niet zitten. “Ik ben een leukere moeder als ik werk. Ik ben niet het type gelukkige huisvrouw, zoals Pauline Huizenga met wie ik in de eerste aflevering praat over huiselijk geluk versus een carrière. Mijn werkt verrijkt me in wie ik ben.
23 Reacties op “Bridget Maasland: ‘Ook gelukkig tijdens Talpa-periode’”


 1. Maarten

  Nee, type “Gelukkige huisvrouw” had ik ook niet bij Bridget bedacht. Ook niet het type “Gelukkige echtgenote”. Of het type “We blijven bij elkaar voor de kinderen” Meer het type “Lekker egocentrisch” of het type “Koelkast”

 2. Jules Winnfield

  Reactie op Maarten:

  Ik vind Bridget wel cool… vond haar ook in de TMF tijd wel leuk

 3. Maarten

  Reactie op Jules Winnfield: Meer het type Coolkast dus volgens jou…..

 4. Flippo

  Op tv komt ze leuk over, vooral bij RTL Boulevard. En ik vind haar hartstikke leuk in dit soort programma’s, ook in Lekker Slim. Maar inderdaad, als je eens wist hoe ze in het echte leven is. Deze dame heeft in ieder geval niet veel vrienden.

 5. Brian

  Bridget is een leuke TV-presentatrice. Ze is geen standaard poppetje, zoals Renate, Nikki enzovoort. Ze is stoer en kan daarmee grappig uit de hoek komen. Behalve Lekker Slim en Hoe word ik… hoop ik dat ze ook een wat grotere show krijgt bij RTL5!

 6. Vincent

  Reactie op Brian: Helemaal mee eens. Vind haar ook geweldig.

 7. Drama Queen

  Niels Hoogland van radio538 zegt ook in het openbaar dat zij een koelkast is
  En daar ben ik het ook mee eens

 8. ano

  Reactie op Drama Queen: Je kent haar persoonlijk? Ze is een erg leuke vrouw met een lekker gevoel voor humor, dat alleen niet door iedereen begrepen wordt…

 9. Tim

  Ik woon in Amsterdam Zuid en kom Bridget zo’n 3/4 keer per week tegen bij de bakker, AH etc. het is echt waar ze kil en schreeuwt door de AH naar haar kind of moeder…..op TV vind ik haar altijd leuker….

 10. Anoniem

  Dan kan ik niet kijken wij hebben geen breedbeeld tv namelijk, en voor dat vol gevreten lichaam van Bridget is dat toch echt nodig.

 11. Anja

  Laat haar eerst maar eens uitleggen waar de gelden voor die dieren zijn gebleven.

 12. Anoniem

  ik vind der top! ik heb haar toen ontmoet bij de finale vanbig brother en wat een leuke vrouw! nog even met haar staan kletsen en op de foto was ook geen probleem! en haar humor ze is zo grappig! ze is teminste eerlijk….dat is iets wat weinig mensen zijn op tv

 13. Anoniem

  Natte doos niet niets voorstelt

 14. Anoniem

  Is ze wel tevreden bij RTL5 ? Bij Talpa was zei een van de grootte boegbeelden…

 15. ilse

  ik durfde vroeger nooit naar TMF te bellen voor de Dagtopvijf als zij er zat, want ze deed zo gemeen tegen de bellertjes ;)

 16. erik

  Wat is het koud hier……… brrrr

 17. Olga

  @ Drama Queen: Oh als Niels Hoogland het zegt zal het wel waar zijn?
  Ik vind Bridget zeer okay en al die ‘koud’ en ‘koelkast’-verhalen een beetje napraterij, niemand kan het onderbouwen maar we roepen elkaar allemaal maar na. En dat ze in de AH wel eens naar haar kind roept….tsja…..is niet echt een steekhoudend argument lijkt me…?

 18. tijs

  Reactie op Olga:
  Waarom reageer je niet op wel steekhoudende argumenten , Geld.Weg.Dieren etc. Daarop heeft deze dame nog geen zinnig antwoord gegeven dacht ik .

 19. Simon

  Een verschrikkelijke vrouw. Heb haar een paar keer op een feestje gezien en ze denkt echt dat ze god is. Ik vind haar veruit de meest verschrikkelijke, koude, arrogante televisievrouw van Nederland.

 20. Anoniem

  Een paar jaar geleden waren wij op vakantie in Turkije en daar waren toevallig ook de opnames van sterrenslag . Bridget Maasland was daar toen ook en die heb ik bijna niet met de andere bekende nederlanders gezien, alleen op de momenten dat er een camera bij aanwezig was ging ze leuk en aardig om met mensen maar op de andere momenten was ze gewoon zichzelf en dus totaal niet aardig.

  En toen wij in de ochtend tijdens het ontbijt even moesten wachten omdat het een beetje druk was ging liep ze de rij voorbij pakte alles wat ze wou hebben en deed alsof haar neus bloede. Eng mens brrr !

 21. Jarno

  Diepvrieskast!

 22. Anoniem

  Ik vind haar steeds vervelende worden .
  Nu is ze weer verkracht in haar vorige leven ,pffffff
  Aandachts trekker.

 23. Anoniem

  Reactie op Drama Queen: Dat zal mijn collega Niels van Baarlen, co-host bij Edwin geweest zijn…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.