Bridget Maasland: ‘Ook gelukkig tijdens Talpa-periode’

Foto: KippaBrigdet Maasland is vanaf maandag 8 februari te zien met het nieuwe tv-programma Hoe word ik gelukkig? op RTL 5. Als de presentatrice terugblikt op haar carrière, kan ze vaststellen dat ze ook gelukkig was tijdens de heftige Talpa-tijd. Het tv-station van John de Mol kreeg veel kritiek. “Ondanks het trieste einde was het heel spannend om bij Talpa te pionieren“, zegt het RTL-gezicht in Mikro Gids. “Ik heb me eigenlijk in alle periodes van mijn tv-carrière gelukkig gevoeld. Ook nu.

Maasland heeft geen voorkeur voor een periode in haar carrière. “De periodes zijn niet met elkaar te vergelijken. Bij TMF wist ik nog niets, dat was een snoepwinkel die plotseling voor me openging. Alles mocht en alles kon. BNN was al iets meer grotemensentelevisie, maar nog steeds met enorm veel vrijheid om rare plannen te bedenken.

De tv-presentatrice is moeder, maar thuis zitten met haar kinderen ziet ze niet zitten. “Ik ben een leukere moeder als ik werk. Ik ben niet het type gelukkige huisvrouw, zoals Pauline Huizenga met wie ik in de eerste aflevering praat over huiselijk geluk versus een carrière. Mijn werkt verrijkt me in wie ik ben.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen