Livio, Pita en Shiv zijn de prinsen van SBS 6

Foto: Roy BeuskerPrins Livio (37) uit Italië, prins Pita (42) uit Samoa en prins Shiv (32) uit India, van links naar rechts op de foto, zijn de buitenlandse prinsen die in Nederland undercover op zoek gaan naar een vrouw in het nieuwe tv-programma ‘Coming to Holland: de Undercover Prinsen’, dat vanaf zaterdag 6 maart te zien is op SBS 6. “Het drietal deelt een appartement in Amsterdam en probeert met een baan, het uitgaansleven en winkelen in de su- permarkt hun ‘prinses op het witte paard’ te vinden“, aldus SBS.

Speciaal voor Coming to Holland: de Undercover Prinsen gaan de drie prinsen tijdelijk in Nederland als normale burger door het leven. “Staat er in hun eigen land dagelijks een gevolg ter beschikking om schoenen te poetsen of om zeep aan te reiken tijdens het douchen, in ons land staan de prinsen er alleen voor. En ze moeten ook nog eens hard aan het werk in onder andere een doe-het-zelfzaak en een snackbar!

Prins Livio (37) is een telg van een 17e-eeuwse invloedrijke familie, destijds een van de grootste grondbezitters van Italië. Livio is een actieve man, die weet wat hij wil en daar naar handelt. Prins Pita (42) komt van Samoa, een paradijselijke eilandengroep in de Stille Oceaan. De prins is respectvol, toegewijd en ietwat verlegen. Prins Shiv (32) komt uit de Noord-Indiase provincie Rajasthan. De prins omschrijft zichzelf als bescheiden, welopgevoed en humoristisch.

Evenals in de succesvolle Engelse versie van de BBC volgt de camera de prinsen in hun zoektocht naar de ideale vrouw. “De kijker is er getuige van hoe de prinsen zich verbazen over de Nederlandse gebruiken. Zo zijn ze niet gewend om geld in een winkelwagentje te stoppen en zijn ze verrast dat er zo veel vrouwen fietsen op straat.”

Eerder stond een dergelijk concept centraal in de succesvolle film Coming to America, waarin Eddie Murphy de Afrikaanse kroonprins Akeem speelt die in de New Yorkse wijk Queens op zoek gaat naar een geschikte vrouw. SBS 6 zendt deze film op 27 februari uit als opwarmer voor Coming to Holland: de Undercover Prinsen.

Coming to Holland: de Undercover Prinsen wordt geproduceerd door IDTV en is vanaf 6 maart iedere zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen