Linda de Mol bang voor carrièredip

Foto: Roy BeuskerRTL-gezicht Linda de Mol is bang dat er een carrièredip aan zit te komen. Na een succesvol 2009 en de recente verkiezing tot Omroepvrouw van het Jaar, kan het volgens De Mol alleen nog maar minder gaan. “Ik heb zoveel veren in mijn kont, ik kan niet eens meer normaal zitten. Nu gaat iedereen zitten wachten totdat je iets doet wat helemaal niet aanslaat. Dan krijg je zo’n Tiger Woods-effect, ben ik bang“, vertelt de RTL 4-presentatrice op Radio 538. “Daar zit ik wel een beetje over na te denken.

Volgens De Mol kunnen mindere tijden bijna niet uitblijven. “Het gaat alleen maar goed: de een na de andere prijs. Er komt natuurlijk ook een moment dat je weer een keer iets maakt wat men minder leuk vindt. Dat heb ik al eens eerder meegemaakt en dat heb ik ook overleefd, dus ik zet het wel van me af. Dat zijn niet mijn meest favoriete periodes, maar je weet dat het erbij hoort.”

De tv-presentatrice weet naar eigen zeggen wat diepe dalen zijn. “Ik heb helemaal in het begin bij de TROS een talkshow gedaan. Het eerste seizoen was tenenkrommend slecht en dat vond heel Nederland. Ik kon het helemaal niet. Ik was 23 en dacht dat ik wel even een talkshow kon doen. Ik ging tegen allerlei volwassen gasten kletsen. Dat was dramatisch slecht. En ik heb ooit een héél duur programma gemaakt voor de TROS: Homerun. Dan konden mensen een huis winnen. Dat is na vier afleveringen van de buis gehaald vanwege te weinig kijkers. Het was heel duur. Het was een beetje zijn tijd vooruit. Mensen snapten er niets van.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen