Gordon wil ook in 2010 minder in de media

Foto: William RuttenZanger en RTL 4-gezicht Gordon wil ook in 2010 minder in de media verschijnen. Hij verblijft nu in Zuid-Afrika. “Het is een hectisch jaar geweest voor Gordon, dus hij heeft nu een welverdiende vakantie. Gordon wil in 2010 de weg voortzetten die hij in september al is ingeslagen: minder in de media verschijnen en het wat rustiger aan doen“, zegt de manager van Gordon tegen Novum. “Gordon hoopt dat de wereld wat verdraagzamer wordt. Hij vindt dat te veel mensen op elkaar aan het vitten zijn.”

Hij hoopt ook dat mensen met wijsheid gebruik maken van de planeet. En dat mensen in harmonie met elkaar zullen leven“, besluit de manager.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen