De Reünie past opname aan na overlijden klasgenoot

Het KRO-programma De Reünie met Rob Kamphues staat zondag stil bij de plotselinge dood van Gaby Best-van der Bor, die in de klas zat die deze week centraal staat in het tv-programma. Dat heeft een zegsvrouw van de KRO donderdag bekendgemaakt. Gaby overleed op 12 januari als gevolg van de ardbeving in Haïti. De redactie van De Reünie kreeg bericht van de plotselinge dood tijdens de laatste voorbereidingen voor de opnamen van de uitzending, die woensdag plaatsvonden.

Gaby en haar man Gosse mochten, na een procedure van 22 maanden, eindelijk naar Haïti om hun adoptiekinderen op te halen. Ze hebben Willaire (4) en Erline (7) net ontmoet en alle papieren in orde gemaakt als het noodlot toeslaat. De aardbeving van 12 januari verwoest het hotel waarin zij verblijven. Na een aantal dagen wordt duidelijk dat Gaby en Gosse en hun twee kinderen de aardbeving niet overleefd hebben.

Op verzoek van een groot aantal klasgenoten besteedt De Reünie aandacht aan Gaby. Aan wat haar in Haïti is overkomen en vooral aan hoe haar leven eruit zag na haar schooltijd“, vertelt de woordvoerster van de KRO.

De Reünie is zondag om 20.30 uur te zien op Nederland 1.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen