Caroline Tensen: ‘Vervolg op DNA Onbekend’

Foto: Roy BeuskerCaroline Tensen gaat een tweede serie afleveringen van DNA Onbekend maken. Dat vertelt de presentatrice maandag in De Telegraaf. DNA Onbekend ging in november 2009 succesvol van start op Nederland 1 en is sindsdien wekelijks te zien op donderdagavond. “Er komt net als op Familieberichten een vervolg. Alle keren was het weer spannend hoe het af zou lopen, want behalve één persoon van onze productie weet niemand of de deelnemers wel of niet aan elkaar ver- want zijn“, vertelt Tensen.

In de tv-serie staan familiegeheimen, en de ontrafeling hiervan, door DNA-onderzoek centraal. “Ik kon soms aan mijn lichaam merken hoe zeer het me aangreep. Na bepaalde opnamedagen merkte ik dat ik met verkrampte schouders had gezeten.

De afgelopen weken boekte Caroline Tensen succes met het programma Zo Vader Zo Puberzoon van tv-producent Paul de Leeuw. Er keken zo’n 1,3 miljoen mensen naar de spelshow. “Tijdens de opnames hadden we zoveel lol dat ik meteen weer snapte waarom Zo vader, Zo Zoon al decennia met regelmaat op de buis verschijnt.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen