Viktor Brand presenteert TV Moment van 2009

Foto: SBSViktor Brand wordt de presentator van het programma ‘TV Moment van 2009’, dat op oudejaarsavond te zien is bij SBS 6. Dat heeft SBS vrijdag bekendgemaakt. Veel omroepen werkten mee en hebben hun favoriete tv-fragmenten ingestuurd, waarop het publiek vanaf heden een week lang kan stemmen via internet. De vijftien fragmenten waar op internet het meest op wordt gestemd, belanden in de uitzending op oudejaarsavond. RTL, de VARA en de VPRO werken niet mee aan het programma.

Er waren dit jaar veel opvallende fragmenten op televisie, vertelt een woordvoerster van SBS. “Iedereen herinnert zich nog wel de aanslag op de Koninklijke familie in Apeldoorn (NOS). Of Johnny de Mol die met de verstandelijk gehandicapte Marika pannenkoeken bakt in Down met Johnny (Veronica), René Froger die door Frans Bauer in de maling wordt genomen in Bananasplit (TROS), Boer Jos die Miriam vertelt dat hij voor Dycke kiest in Boer Zoekt Vrouw (KRO) of het moment dat de serie Gooische Vrouwen de Gouden Televizierring 2009 in de wacht sleept (AVRO).”

En er waren nog veel meer opvallende fragmenten. “De vrouw die met een fietspomp de geest die bij haar op zolder woont probeert tegen te houden in de documentaire Het Spookhuis van Frans Bromet (NCRV), Albert Verlinde die een trofee met afluisterapparatuur ontvangt (BNN) en natuurlijk de moeder van Jan Smit die in een interview met Shownieuws openlijk sprak over de verdwenen servetten na de relatiebreuk van haar zoon met Yolanthe Cabau van Kasbergen (SBS 6).”

Alle ingezonden beelden staan op tvmomentvan2009.nl. Het programma ‘Hét TV Moment van het Jaar’ is op 31 december om 20.00 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen