Robert ten Brink wil All You Need vaker op tv

Robert ten Brink zou zijn programma All You Need Is Love graag vaker willen maken dan alleen jaarlijks tijdens Kerst. Dat vertelde Ten Brink maandag in RTL Boulevard. Er keken dit jaar ruim 2,8 miljoen mensen naar de tv-show. “Wat ik het liefst zou willen is vier keer per jaar zo’n programma maken. Een Valentijn- All You Need, een zomerliefde-All You Need, een moederdag-All You Need en desnoods een Paashaas-All You Need. Het maakt me niet uit. Maar een hele serie? Dat weet ik niet.

Ten Brink zette op Eerste Kerstdag al vroeg de computer aan voor de kijkcijfers van de kerstspecial 2009. “Ik stond om half 8 voor de computer. Dan komt er niets. En om half 9 en half 10 ook niet. Ik dacht: ze zijn op vakantie. Maar toen het kwam zit je even met je ogen te knipperen. Echt fantastisch.”

Overigens presenteerde Ten Brink in 2008 ook al een Valentijnseditie van All You Need Is Love. Deze trok 1,4 miljoen kijkers. “Een Moederdag-All You Need lijkt me fantastisch om te mogen maken. Het hangt van veel geld af.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen