Paul de Leeuw verliest half miljoen kijkers op zondag

Foto: VARADe televisieshow Lieve Paul PS van Paul de Leeuw trok zondagavond een half miljoen kijkers minder dan gebruikelijk. Hoewel er de afgelopen weken ongeveer anderhalf miljoen mensen keken naar de amusementsshow op zondag, zaten er dit keer ‘slechts’ 1.048.000 kijkers voor de buis. Lieve Paul PS moest het voor het eerst in weken stellen zonder de sterke lead-in van Boer Zoekt Vrouw. Zelf weet de tv-ster niet zeker waar zijn kijkers gebleven zijn. “Ik denk bij het schaatsen op Nederland 3.

Boer Zoekt Vrouw, goed voor ruim vier miljoen kijkers, stond tot vorige week nog vòòr Lieve Paul PS op het programma. Op Zoek Naar Mary Poppins is de nieuwe lead-in en werd door 1,4 miljoen mensen bekeken. “De lead-in was goed“, zegt De Leeuw op zijn Twitter. Hij denkt dat de concurrentie deze week heviger was. “Maar in de minuutanalyse gaan ook veel mensen weg als de Sint ook weg gaat.

Lieve Paul wordt zowel op zaterdag als zondag uitgezonden. Op zaterdag waren de kijkcijfers al langer teleurstellend, maar nu vallen ook de kijkcijfers op zondag tegen. “We wensen Linda de Mol een lange vakantie toe“, grapte De Leeuw eerder.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen