Ook nieuwe interviews in oudejaarsspecial Ushi & Dushi

Foto: RTLDe oudejaarsspecial van Ushi & Dushi zal ook nieuw materiaal bevatten. Dat zei presentatrice Wendy van Dijk maandag in RTL Boulevard. Haar Japanse typetje Ushi heeft namelijk ook nog Kim Wilde en Paul Young in de maling genomen en het resultaat daarvan zal te zien zijn in de uitzending op 31 december, die eigenlijk alleen hoogtepunten uit de afgelopen serie zou bevatten. “We hadden nog wel wat liggen, ook met het vooruitzicht op volgend seizoen“, zo verklaarde Van Dijk in RTL Boulevard.

Van Dijk kijkt uit naar de oudejaarsspecial. “We dachten dat we het gingen vullen met hoogtepunten, maar er is zoveel materiaal. We hebben twee nieuwe interviews nog, met Paul Young en Kim Wilde. Het zou zonde zijn om de kijkers niet te verrassen op oudejaarsavond. Het interview met Paul Young is trouwens wel een kleintje. Terwijl we dat interview aan het doen waren, werd hij namelijk onderbroken, omdat zijn zoon heel erg koorts kreeg en daarom naar het ziekenhuis moest.”

De presentatrice is nu met zwangerschapsverlof, waardoor ze de theaterrondes van X Factor niet meer kan presenteren. Bij de liveshows is ze er weer bij. “Dan is de kleine al geboren. Dat is pas op 9 april. Dat ga ik makkelijk redden.

Ushi & Dushi is op 31 december om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen