Eerdmans ‘harde onderhandelaar’ in TROS-programma

Foto: TROS/Leendert JansenVoormalig LPF-Kamerlid Joost Eerdmans is vanaf dinsdag 12 januari te zien in het nieuwe programma TROS Regelrecht. Dat heeft de TROS dinsdag bekendgemaakt. In dit programma gaat een team van deskundigen kijkers actief helpen om sociaal maatschappelijke problemen aan te pakken. Elke des- kundige heeft een eigen discipline en zet haar kennis en kunde in om tot een oplossing te komen. Eerdmans wordt de ‘harde onderhandelaar’ en moet voor vuurwerk gaan zorgen.

TROS Regelrecht is een programma over sociaal maatschappelijke problemen, met name overlast en wangedrag in ‘de buurt’ zijn speerpunten in het programma. Iedereen die in zijn leven wordt geconfronteerd met zo’n situatie waar niets aan wordt gedaan, kan de hulp inroepen van TROS Regelrecht. Het programma ligt in de lijn van andere informatieve TROS-programma’s als Radar, Vermist en Opgelicht?! waarin de burger centraal staat.

Al eerder werd bekendgemaakt dat Ivo Opstelten de rol van voorzitter vervult die het team van deskundigen aanstuurt. Naast Joost Eerdmans bestaat dit team uit Mildred Roethof, Clarice Stenger en Bernard Tomlow.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen