Disney XD van start met bekende Disney-films

Het nieuwe kinderstation Disney XD, de opvolger van het huidige Jetix, gaat op vrijdag 1 januari 2010 om negen uur ’s ochtends van start de bekende Disney- film Toy Story. Dat heeft Disney XD donderdag bekendgemaakt. Aansluitend zullen in het lanceringsweekend meer Disney-titels worden vertoond, zoals ‘Pirates of the Caribbean’ op 1 januari, ‘Peter Pan Terug naar Nooitgedachtland’ op 2 januari en ‘Recess: Schools Out’ op 3 januari. Ook zullen veel nieuwe serie worden geïntroduceerd.

De eerste drie dagen van het nieuwe jaar maakt de jonge kijker kennis met Aaron Stone en Zeke and Luther, twee series die speciaal voor Disney XD zijn ontwikkeld. “Beide series worden tijdens het openingsweekend uitgezonden. Na het weekend zijn iedere vrijdag om 17.30 uur nieuwe afleveringen te zien van Aaron Stone en de avonturen van Zeke and Luther zijn iedere maandagavond om 17.30 uur te volgen.”

Disney XD is de opvolger van Jetix en richt zich op ‘stoere jongens en meiden van 6 tot 14 jaar’. De nieuwe televisiezender zal dagelijks te zien zijn van 6.00 tot 18.00 uur.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen