TROS: ‘Website Radar best bezochte omroepsite’

Foto: Leendert JansenTrosradar.nl, de website van Radar, had in oktober het hoogste bereik van alle sites van de Publieke Omroep. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting Internet Reclame, laat de TROS vrijdag weten. “Met 2,1 miljoen unieke bezoekers in een maand liet Radar de sites van NOS Nieuws, Uitzending Gemist en Kassa ver achter zich“, aldus de TROS. “In oktober bezocht 15,4 procent van de Nederlan- ders van 13 jaar en ouder trosradar.nl. Dat is een stijging van 38 procent ten opzichte van september.

De site van het consumentenprogramma is daarmee een van de belangrijkste stijgers binnen de Publieke Omroep. “De Publieke Omroep als geheel blijft op een tweede plek staan in de toplijst van meest bezochte domeinen.”

De STIR is opdrachtgever van het landelijke Internet Bereiksonderzoek. Hierin wordt het surfgedrag naar websites die zijn aangesloten bij STIR vanaf elke locatie gemeten onder een representatief panel van 10.000 personen. De geregistreerde bezoeken van alle panelleden tezamen worden door Intomart-GfK verwerkt tot rapportages van het surfgedrag.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen