RTL 5 wil The Phone al in voorjaar 2010 op tv

Foto: Nick van OrmondtRTL 5 wil het programma The Phone van tv-producent Beau van Erven Dorens al in het voorjaar van 2010 op tv brengen. Dat heeft een woordvoerster van RTL 5 dinsdag laten weten aan RTL Boulevard. In The Phone kunnen mensen die een rinkelende telefoon opnemen een groot geldbedrag winnen. “We willen het heel graag uitzenden maar het is een duur programma. Daarom kunnen we nog niet volmondig ja zeggen, maar als alles doorgaat dan komt de show in het voor- jaar 2010 op de televisie.”

De AVRO wil niet verder met The Phone. Na twee seizoenen was op 18 mei 2008 de laatste nieuwe aflevering te zien op Nederland 3. “De AVRO heeft het als eerste gebracht. Anders was het programma misschien wel nooit aan de oppervlakte gekomen“, aldus Beau van Erven Dorens, die de omroep nog steeds dankbaar is.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen