Paul de Leeuw terug bij Ranking The Stars

Foto: RVDAPaul de Leeuw is vanaf december weer de presentator van Ranking the Stars. Dat heeft BNN woensdag laten weten. De Leeuw stond bij de eerste vier edities van het tv-programma ook al achter de presentatiedesk, maar gaf het stokje daarna over aan Sander Lantinga en Sophie Hilbrand. De Leeuw is blij dat hij het programma weer mag presenteren: “Ik realiseerde me dat ik veel te vroeg gestopt ben met Ranking the Stars. Ik miste het programma en wilde het graag weer presenteren.”

Dat is me gelukkig gegund. Ik ben Sander en Sophie heel dankbaar dat ze het format warm en levend hebben gehouden en sta te trappelen om weer te beginnen!

Sander Lantinga vindt het jammer dat hij nu moet stoppen met Ranking the Stars, maar heeft er begrip voor. “Ranking the Stars is een te gek programma. Toen Paul ermee stopte hebben Sophie en ik geen moment getwijfeld om het over te nemen. We hebben twee series erg veel plezier gehad, maar nu Paul terugkeert maken we graag weer plaats voor hem. Ranking is uiteindelijk toch zijn kindje.

De nieuwe serie Ranking the Stars met Paul de Leeuw is vanaf vrijdag 18 december om 20.30 uur acht afleveringen lang te zien bij BNN op Nederland 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen