Robin Paul Weijers kijkt uit naar Domino Day

Foto: SBS‘Mister Domino’ Robin Paul Weijers kijkt met groot genoegen uit naar Domino Day 2009, dat op 13 november te zien is bij SBS 6. Het thema van dit jaar is ‘The World in Domino; The Show with The Flow’. “Het zit hem dit jaar in de flow“, legt Weijers uit in Mikro Gids. “Zeven velden beelden de werelddelen uit. Het is de bedoeling dat de continenten in een vloeiende beweging vallen, zodat de kijker telkens zeven minuten lang meegaat in de dominostroom, een beeldtaal in domino.

Ook voor de bouwers wordt het op Domino Day 2009 weer spannend. “Er zitten dit jaar vier challenges in, waarbij de bouwers tijdens de show nog steentjes moeten zetten. Bij de laatste challenge staan 500.000 stenen op het spel; als die niet wordt gehaald dan mislukt het record zonder meer.”

Volgens Weijers is hij het aan de kijkers verplicht om Domino Day ieder jaar weer grootster te maken. “Ik wil de lat elke keer weer hoger leggen en het is ook een manier om het publiek te laten beseffen wat erbij komt kijken. Domino is topsport.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen