Joke Bruijs: ‘GTST houdt mij jong’

Foto: KROJoke Bruijs is blij met haar gastrol in Goede Tijden Slechte Tijden. Vanaf 10 november zal zij twee maanden lang te zien zijn in de soapserie. Ze zei gelijk ‘ja’ toen ze gevraagd werd om de moeder van Danny en Rik te spelen. “Ik houd van uitdagingen en heb me nog nooit in hokjes laten stoppen“, vertelt Bruijs in TROS Kompas. “Naar GTST kijkt een heel andere doelgroep dan naar Toen was geluk heel gewoon. Het is leuk om bezig te zijn met iets waar ook jonge mensen naar kijken.

De actrice moest wel even wennen aan het spelen in een soap. “Soap is een andere discipline dan Toen was geluk, een beetje meer Montessori-achtig. Er wordt niet zo veel aan je gesleuteld, dat moet je zelf doen. Dat is nieuw voor mij en daarom extra leuk. Het snelle werken houdt mijn geest ook lekker jong. Ik had gerekend op een soort fabriek, een heel onpersoonlijke omgeving, maar de set van GTST is het tegenovergestelde: zó gezellig en knus, en met heel leuke collega’s. Dan is het niet zo erg om regelmatig om zes uur uit je bed te moeten.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen