Patricia Paay wil Nederlandse Oprah Winfrey worden

Foto: SBSPatricia Paay praat met SBS 6 over een eigen praatprogramma. Ze wil graag de Nederlandse Oprah Winfrey worden. Dat vertelde Paay zondag in Life 4 You. “Ik praat graag. Ik zou best graag een soort Oprah willen zijn. Dat lijkt me leuk. Ik heb er de leeftijd en ervaring voor, dus waarom niet?“, zei Paay. Ze vindt Pauw & Witteman ’te mannelijk’, maar weet niet of ze daar rechtstreeks mee zou willen concurreren. “Ik weet niet hoe dat hier werkt in Nederland met tv. Nederland is zo’n ander land.

Paay hoopt binnenkort zelf bij Oprah Winfrey op de bank te zitten, omdat zij als oudste vrouw ooit in de Playboy poseert. “Dat gaan ze wel proberen vanuit Engeland. Dat zou heel erg leuk zijn. Zij houdt van dat soort dingen. Van vrouwen die gewoon nog iets durven te doen omdat ze nog lang niet oud zijn. We zijn allemaal bezig met ons fit te voelen en ik ben helemaal niet oud.”

De plannen voor een nieuwe talkshow met Paay zijn nog niet definitief, benadrukte de SBS-diva. “Ik zou dat heel graag willen doen. Ik heb het er toevallig zaterdag met mijn directeur over gehad. Het ligt eraan of we iets heel leuks kunnen vinden voor mij. Ik heb wel een paar ideeën.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen