Patricia Paay wil Nederlandse Oprah Winfrey worden

Geplaatst op ma 23 nov 2009 om 10:30

Foto: SBSPatricia Paay praat met SBS 6 over een eigen praatprogramma. Ze wil graag de Nederlandse Oprah Winfrey worden. Dat vertelde Paay zondag in Life 4 You. “Ik praat graag. Ik zou best graag een soort Oprah willen zijn. Dat lijkt me leuk. Ik heb er de leeftijd en ervaring voor, dus waarom niet?“, zei Paay. Ze vindt Pauw & Witteman ‘te mannelijk’, maar weet niet of ze daar rechtstreeks mee zou willen concurreren. “Ik weet niet hoe dat hier werkt in Nederland met tv. Nederland is zo’n ander land.

Paay hoopt binnenkort zelf bij Oprah Winfrey op de bank te zitten, omdat zij als oudste vrouw ooit in de Playboy poseert. “Dat gaan ze wel proberen vanuit Engeland. Dat zou heel erg leuk zijn. Zij houdt van dat soort dingen. Van vrouwen die gewoon nog iets durven te doen omdat ze nog lang niet oud zijn. We zijn allemaal bezig met ons fit te voelen en ik ben helemaal niet oud.”

De plannen voor een nieuwe talkshow met Paay zijn nog niet definitief, benadrukte de SBS-diva. “Ik zou dat heel graag willen doen. Ik heb het er toevallig zaterdag met mijn directeur over gehad. Het ligt eraan of we iets heel leuks kunnen vinden voor mij. Ik heb wel een paar ideeën.
22 Reacties op “Patricia Paay wil Nederlandse Oprah Winfrey worden”


 1. Daan

  Wat overschat deze vrouw zichzelf! Wat heeft zij op dit gebied gepresteerd dat zij denkt zomaar een talkshow te kunnen presenteren?

 2. Vincent

  Ja praten kan ze….Maar iik zou adviseren: hou je snuitje eens wat vaker. Wel zo prettig.

 3. Fria

  Ja laterrrrr.. bleeegghh

 4. Pistooltje

  Het talkshow-idee van Linda de Mol vind ik stukke leuker!!

 5. Anoniem

  @ daan

  playboy, popstars, starsisters ofzo…

  helemaal niks dus eigenlijk. Wie denk ze wel niet wie ze is. De enige Oprah van NL is Catherine Keyl!

 6. esbeeszes

  Ik denk dat Oprah nooit bloot in de Playboy zal verschijnen, maar Oprah is dan ook van een heel ander kaliber dan die muts van een Paay. Laat Paay jurywerk doen. Dat is voor haar al moeilijk genoeg.

 7. buis

  De leeftijd heeft ze wel.En oja,volgens sms6 gaat haar dochter ook in der blote kont voor de pleeboy.

 8. buis

  Sorrie,geen pleeboy maar FHM.Maar t blijft in de familie.

 9. Daan

  Hoe durft Patricia zich met Oprah Winfrey te vergelijken!!!!!!!

  Oprah Winfrey heeft alles wat Patricia niet heeft, namelijk charisma, een goede interviewster, diepgang, IQ, moet ik nog even doorgaan…

  Alsjeblieft Patricia, begin er niet aan, en dat zeg ik niet alleen voor ons kijkers, maar ook voor jezelf, je wilt toch niet finaal afgaan op tv.

 10. WJ

  ‘Ik heb er de leeftijd voor. En ik heb er de ervaring voor’. Ja, levenservaring heeft ze. Maar geen (of amper) presentatieervaring. Oprah is al heel vroeg begonnen met presenteren, en is stapje voor stapje uitgegroeid tot talkshowhost. Dat ben je echt niet van de ene op de ander dag.
  ‘Zoals je merkt, praat ik heel graag’. Essentieel voor een goeie talkshowhost is: goed kunnen LUISTEREN!

 11. jen

  Nou nou, zelfkennis heeft ze niet want als ze dat wel had dan wist ze dat ze nu wel erg hoog is aan het grijpen.
  Er is maar 1 Oprah en die kan echt nooit vervangen worden, laat staan benaderd worden. En als het al zo is dan zal het zeker Patries niet zijn.

 12. Timo

  Jezus, de uitspraak “schoenmaker blij bij je leest” is echt nog nooit eerder zo goed van toepassing geweest. Al weet ik niet echt wat Patricia eigenlijk kan, want jureren bij Got Talent en Popstars kan ze ook niet.

 13. Coke jij?

  Toch ben ik benieuwd hoe 60 jarige neptieten eruit zien. Dit is ook goed voor je CV.

 14. Timor

  SBS heeft toch geen budget voor een talkshow waar ze ook nog andere gasten moeten betalen dan eigen SBSpersoneel wat er gratis moet zitten

 15. Anoniem

  Hee das goed nieuws , dan stopt ze dus ook :)

 16. Johan B.

  Kijker zit niet te wachten op realityshow Frans Duijts, laat staan dat de kijker op een dergelijke praatshow zit te wachten. Ik geef deze show trouwens uiterlijk 2,5 week.

 17. ilse

  jeetje je moet wel intelligentie hebben om een talkshow te kunnen dragen hoor, het is veel meer dan alleen maar even kleppen op de bank

 18. Pistooltje

  Reactie op Anonymous:

  ja na 25 jaar..

 19. Pistooltje

  En weetje ze heb erg veel kapsones!
  Zondag ook toen was er een vrouw die “wie is die juffrouw met mijn man” zong in de studio voor patricia.. De nederlandse versie van ‘who’s that lady with my man’.

  Nou monster Patricia lachtte haar bijna uit (kijk het was ook niet iets om naar huis te schrijven) .maar ze doet der best! En dat ziet ze niet, want ze wil leuk overkomen en gaat ze net niet lachen.. En dan daarna nog comentaar geven dat de Aaaaooooo beter moet. Rot toch op met Patricia!

  Maargoed denk dat die talkshow er wel komt.. SBS houdt van patricia.. En de kijkers denk ik niet.. Maargoed een progamma op SBS hoeft niet te scoren om op tv te blijven.. (denk aan holletje in die muur)

 20. Haasje

  Reactie op Pistooltje: Maar dan is ze over de 100!

 21. Haasje

  Reactie op Haasje: Oeps, sorry, ik zou niet meer reageren op Patricia berichtjes. Deze floepte er toch weer uit!

 22. anonymus

  dream on girl je heet geen viola of catherine, die kunnen het wel… allebei hoor.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.