Carlo Boszhard en Jan de Hoop in RTL Walk of Fame

Foto: Nick van OrmondtCarlo Boszhard en Jan de Hoop hebben hun handafdrukken vereeuwigd in de RTL Walk of Fame. Dat was zondag te zien in het programma Life 4 You op RTL 4. Volgens programmadirecteur Erland Galjaard verdienen de twee een plek in de Walk of Fame voor het RTL-kantoor in Hilversum. “Jij bent weliswaar geen 20 jaar in dienst, maar wel al 19 jaar“, zei hij tegen Carlo Boszhard. “Je hebt de meest fantastische programma’s gemaakt en ik heb werkelijk in een deuk gelegen om de TV Kantine.

Galjaard prijst de loyaliteit van Boszhard. “Jij verdient dit gezien jouw ongelooflijke creativiteit en loyaliteit, want in tijden dat er andere zenders werden opgericht en jij gevraagd bent voor veel geld, ben je altijd bij RTL gebleven. Godzijdank.”

Ook nieuwslezer Jan de Hoop werd in het zonnetje gezet door de baas van RTL 4. “Ochtendtelevisie is in Nederland nooit erg groot of belangrijk geweest. In andere landen zoals Engeland of Amerika is dat van ongelooflijk belang en jij hebt dat in Nederland echt tot iets heel bijzonders gemaakt. Ondanks het feit dat het nieuws is, weet je er ook veel humor en persoonlijkheid in te leggen. Je verdient het zeer.

Eerder werden Daphne Deckers en Irene Moors al vereeuwigd in de Walk of Fame.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen