NPS: ‘Sinterklaasjournaal opnieuw groot succes’

Foto: Wim KluversHet Sinterklaasjournaal met Dieuwertje Blok is ook dit jaar een groot succes. Dat heeft de NPS woensdag laten weten. Volgens de omroep volgen elke dag ruim een miljoen kijkers van drie jaar en ouder de actualiteiten rondom het verblijf van Sinterklaas in Nederland. “Bijzonder is dat sinds de start van de website sinterklaasjournaal.nps.nl op 11 novem- ber de miljoenste gast is geregistreerd. Bezoekers kunnen hier niet alleen het laatste nieuws vinden en uitzendingen terugzien“, aldus NPS.

Ook kan iedereen een mail naar de Sinterklaas van NPS sturen. “Daar heeft de Sint het maar druk mee, want hij heeft inmiddels al 21.350 mails in zijn inbox mogen ontvangen en hij wil deze allemaal zelf beantwoorden.”

Ook Radio Sinterklaasjournaal wordt goed beluisterd. “Gemiddeld stemmen 20.000 luisteraars per dag af op de enige zender waar het laatste nieuws en de gezelligste liedjes over Sinterklaas te horen zijn. Voor wie niet alleen wil luisteren, maar ook wil lezen is er de Sinterklaasjournaal Krant. Deze krant heeft ondertussen al bijna 75.000 trouwe abonnees.”

Het Sinterklaasjournaal is elke dag te zien om 17.40 uur op NL 1 en NL3 (Z@pp).

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen