Finale So You Think You Can Dance op RTL 5

Foto: Nick van OrmondtAngelo, Els, Evelien en Michael nemen het zondagavond tegen elkaar op in de finale van So You Think You Can Dance op RTL 5. “De laatste show belooft een zinderend geheel te worden met twee opvallende groepschoreografieën, spec- taculaire duo-optredens en adembenemende solo performances“, vertelt een woordvoerster van RTL 5. De jury van ‘So You Think’ heeft tijdens de finale geen stemrecht. “In deze laatste uitzending van het populaire programma vormt de kijker de jury.”

De uitzending wordt geopend met een groepschoreografie waarin de top-18 van So You Think You Can Dance nog eenmaal samen op het podium staat in een dans op het bekende Pink Panther-nummer. “Daarna maken de vier finalisten zich op voor de nek-aan-nekrace waarbij ze allemaal koppels vormen met elkaar. Op onder andere vier songs van Michael Jackson laten ze hun dansskills voor de allerlaatste keer zien in ‘So You Think You Can Dance’.”

De winnaar van So You Think You Can Dance wint een geldbedrag van 20.000 euro en een optreden in de Nederlandse musical Hairspray.

De finale-uitzending is tussen 19.55 en 22.15 uur te zien op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen