‘Dinner crashers’ Obama willen geld voor tv-interview

Foto: White HouseMichaele en Tareq Salahi, het echtpaar dat dinsdag zonder uitnodiging het staatsdiner van president Obama op het Witte Huis wist binnen te glippen, wil hun verhaal op televisie vertellen in ruil voor honderdduizenden euro’s. Dat heeft een directeur van een anoniem gehouden tv- zender onthuld aan Associated Press. Het tweetal heeft de grote Amerikaanse tv-zenders opgeroepen om te bieden op een interview. Michaele en Tareq zouden maandag eigenlijk aanschuiven bij Larry King, maar dat interview gaat niet door.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen