Boeren en vrouwen verzameld in laatste Boer Zoekt Vrouw

Foto: Roland ReindersHet vierde seizoen van Boer Zoekt Vrouw met Yvon Jaspers eindigt zondagavond niet alleen met een terugblik op alle romantische gebeurtenissen, maar ook met een conclusie: hebben de boeren hun ideale vrouw gevonden, of toch niet? “De boeren en vrouwen die aan het eind van de logeerweek voor elkaar kozen, komen allemaal bij elkaar om te vertellen hoe het nu met ze gaat. Hoe staan de zaken ervoor op het agrarisch liefdesfront, zijn ze nog samen?“, aldus een woordvoerster.

Ook de boeren die afvielen komen gezellig langs. “Hoe is het hen vergaan, na hun eerste oproep? Zijn zij ook echt aan de slag gegaan met hun brieven, en hebben zij uiteindelijk hun ideale vrouwen gevonden?“, vervolgt de zegsvrouw. “Kortom: de ultieme reünie van de boeren uit de vierde serie van ‘Boer zoekt Vrouw’. Waarbij één van de boeren een wel heel onverwachte verrassing heeft...”

Boer Zoekt Vrouw is om 20.20 uur te zien op Nederland 1. Vanaf volgende week is het programma Op Zoek Naar Mary Poppins te zien op zondagavond.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen