Website Hart van Nederland geheel vernieuwd

Foto: SBSDe website van het SBS 6-programma Hart van Nederland is geheel vernieuwd. Vooral aan de overzichtelijkheid is hard gewerkt. “Ik ben enorm blij dat we onze kijkers nu naast onze uitzendingen de hele dag door beter kunnen informeren“, zegt hoofdredacteur Marc van der Ree. “Door alle nieuwe mogelijkheden zoals een poll en een reactiemodule, kunnen we rechtstreeks met onze kijkers com- municeren en zij met ons. Hierdoor hoop ik Hart van Nederland nóg dichter bij de mensen te brengen.

Bij de vernieuwing van de website van Hart van Nederland is het uiterlijk van de site stevig onder handen genomen. “De ‘look & feel’ is nu helemaal van deze tijd en bij de indeling is gebruik gemaakt van de ruime ervaring die is opgedaan met andere SBS-sites“, vertelt een woordvoerder. “Het resultaat is een overzichtelijke site met heel veel extra mogelijkheden voor de bezoeker. Naast het laatste nieuws en de laatste video’s kan er bijvoorbeeld eenvoudig geschakeld worden naar Programma Gemist en nieuws per provincie. Verder kan er direct op berichten gereageerd worden en kan de bezoeker zich aanmelden voor het nieuws van Hart van Nederland via Twitter.

Jeroen Verbeek, Directeur Interactieve Media van SBS: “Na de succesvolle herlancering van de websites www.shownieuws.tv en www.pietsweer.nl eerder dit jaar, is nu ook de vernieuwde website voor Hart van Nederland gelanceerd. Op www.hartvannederland.nl vindt de bezoeker zeven dagen per week, op een overzichtelijke manier al het grote en kleine nieuws uit Nederland. Daarnaast is er een uitgebreid archief met tienduizenden nieuwsartikelen uit alle provincies.

Hart van Nederland is dagelijks om 19.00 en 22.30 uur te zien bij SBS 6. De website is te bezoeken via www.hartvannederland.nl.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen