Ook Gordon in kookprogramma Topchef VIPS

Foto: William RuttenOok Gordon, Tim Immers, Chimène van Oosterhuis, Marian Mudder en Robert Schoemacher doen mee als kandidaat aan Topchef VIPS. Daarmee is het deel- nemersveld van het RTL 4-programma compleet. In de kookshow proberen vanaf dinsdag 13 oktober in totaal twaalf bekende Nederlanders indruk te maken op zes sterrenchefs. Eerder werden al de namen van Lange Frans, Wilma Nanninga, Guus Meeuwis, Ruth Jacott, Catherine Keyl, Renate Verbaan en Maik de Boer bekend.

Na de succesvolle TopChef-serie van afgelopen voorjaar, loodst Martijn Krabbé vanaf 13 oktober een geheel ander gezelschap door de keukens van zes sterrenchefs. In vier voorrondes steken steeds drie celebs de handen uit de mouwen in een culinaire krachtmeting. Hieruit volgen vier winnaars die het in de halve finale tegen elkaar opnemen. De finale wordt ingegaan met de allerbeste prominenten: wie gaat er aan de haal met de titel TopChef VIP 2009?

Sterrenchefs Sergio Herman, Jonnie Boer, Ron Blaauw, Lucas Rive, Herman den Blijker en Hans van Wolde beoordelen de bekende Nederlanders. Zij letten vooral op de presentatie op het bord en of de gerechten goed bereid en op smaak zijn. Voorts wordt de organisatie in de keuken tegen het licht gehouden en let men er scherp op of de gerechten creatief en origineel zijn.

Topchef VIPS is vanaf 13 oktober iedere dinsdag om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen