Nieuwe serie Kinderen Geen Bezwaar begint op de camping

Foto: VARAHoofdrolspelers Alfred van den Heuvel (Gerard) en Anne-Mieke Ruyten (Maud) zijn vanaf vanavond weer wekelijks te zien in de komedieserie Kinderen Geen Bezwaar op Nederland 1. De eerste twee afleveringen spelen zich af op de cam- ping. “In de aflevering ‘Renesse’ heeft Gerard er bij Maud een weekje Renesse doorheen gedrukt. Als ze dan ook nog in een tent moeten, heeft zij het helemaal gehad. Maar dan ontmoet Maud een jonge god en wordt ze een ander mens“, verklapt de VARA alvast.

In Kinderen Geen Bezwaar bestieren Gerard en Maud al heel wat jaren een samengesteld huishouden met Mauds dochter Julia (Céline Purcell), Gerards zoon Daan (Joey van der Velden) en diens vriendin Inke (Bobbie Koek). Gerard doet het huishouden en Maud heeft een praktijk aan huis als psychotherapeute.

In het komende seizoen van Kinderen Geen Bezwaar worden gastrollen gespeeld door onder anderen Frans Mulder, actrice Terence Schreurs en de Purper-leden Erik Breij, Jan Dagevos en Haye van der Heyden. Ook actrice Ingeborg Elsevier is weer te zien in haar vaste gastrol als Grote Oma.

Kinderen Geen Bezwaar is iedere zaterdag om 19.25 uur te zien op Nederland 1.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen