Gerard Joling net niet genomineerd voor Televizier-ster

Foto: Nick van OrmondtGerard Joling was net niet genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster 2009, de publieksprijs voor beste tv-presentator. Het gezicht van SBS 6 staat op de vierde positie in de lijst van presentatoren waar kijkers het meest op hebben gestemd. Ook Arie Boomsma viel met een vijfde plaats net buiten de boot. Zij moeten de genomineerden Johnny de Mol, Matthijs van Nieuwkerk en Ruben Nicolaï voor zich dulden. Bij de vrouwen kregen Irene Moors (4) en Sophie Hilbrand (5) net geen nominatie.

De organisatie van het Gouden Televizier-Ring Gala maakte eerder al bekend welke tv-programma’s net niet genomineerd waren voor een Gouden Televizier-Ring 2009. Daar komen nu de prijzen voor beste tv-presentator en tv-presentatrice bij.

Johnny de Mol, Ruben Nicolai en Matthijs van Nieuwkerk zijn genomineerd voor een Zilveren Televizier-Ster Man. De vierde tot en met de tiende positie in de lijst van populaire tv-presentatoren worden bezet door achtereenvolgens Gerard Joling, Arie Boomsma, Carlo Boszhard, Joris Linssen, John Williams, Beau van Erven Dorens en Herman den Blijker.

Voor de vrouwelijke genomineerden Anita Witzier, Linda de Mol en Yvon Jaspers was het dit jaar een ‘close call’. Het verschil met de overige dames in de top-10 was volgens de organisatie dit jaar kleiner dan ooit. Op de vierde tot en met de tiende positie stonden achtereenvolgens Irene Moors, Sophie Hilbrand, Wendy van Dijk, Chantal Janzen, Natasja Froger, Nicolette Kluiver en Nicolette van Dam.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen