Ex-Jakhals Isolde maakt documentaire voor de EO

Foto: KROIsolde Hallensleben, die bekend werd als Jakhals in De Wereld Draait Door, zal op 28 oktober primetime te zien zijn op Nederland 3 met haar documentaire ‘Christen & Isolde’. De oma van Isolde gaat nog elke week naar de kerk, haar ouders niet meer en zelf deed ze nooit iets met het christelijk geloof. “Toch is Isolde nieuwsgierig naar de wereld van jonge christenen“, aldus de EO. “Wat maakt hen zo overtuigd van hun geloof? Bevestigen deze jongeren haar beeld van ‘kerk’ en geloven?

Religie beperkt zich volgens de EO niet meer tot de traditionele kerken. “Isolde krijgt in Docs op 3: Christen & Isolde een uniek kijkje in de keuken van de jonge moderne geloofspionier. Ze trekt een tijdje met hen op en stelt hen al haar vragen over het geloof en de manier waarop zij hun geloof beleven“, vertelt een zegsvrouw van de EO.

Christen & Isolde is een 3DOC-documentaire. “3DOC films zijn eigentijdse beleve- nissen over maatschappelijke onderwerpen die een jonger publiek interesseren. De Nederlandse geloofsevolutie van de twintigste eeuw is in deze 3DOC het vertrekpunt.”

De documentaire is op woensdag 28 oktober om 20.30 uur te zien op Nederland 3.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen