Kijkcijferkanon Boer Zoekt Vrouw terug op televisie

Foto: KROYvon Jaspers is enigszins gespannen voor de aftrap van het vierde seizoen van Boer Zoekt Vrouw, vanavond om 20.20 uur op Nederland 1. Jaspers weet niet of ze het succes van het derde seizoen – dat vorig jaar op het hoogtepunt liefst 4,4 miljoen kijkers trok – kan evenaren. Ze waagt zich niet aan een voorspelling, omdat Boer Zoekt Vrouw ieder jaar weer helemaal anders is. “Het is best eng“, zegt Jaspers. “Er is geen script dat kan worden gevolgd, want de liefde laat zich niet manipuleren.

Ruim 2,3 miljoen mensen zagen op 17 mei hoe tien boeren en één vrijgezelle vader zich in de eerste aflevering van Boer Zoekt Vrouw 4 voorstelden, met als doel het vinden van een partner. “Meer dan 1600 vrouwen gaven gehoor aan hun oproep en schreven een brief“, aldus een zegsvrouw van de KRO.

Opmerkelijk is dat wederom bijna de helft van deze post voor één van de tien was bestemd. Wie van hen heeft zoveel harten sneller doen kloppen? Vanavond weten we het, dan gaat Yvon Jaspers met de post langs bij Auke, Hans en zijn vader Frits, Jan, Johannes, Jos, Marc, Peter, Richard, Wim en Wietse.”

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen